Partizan u Kazahstanu
FK Partizan
Partizan u Kazahstanu

FK Partizan

Crno-beli na aerodromu u Astani, Foto: FK Partizan

I pored puta od čak 3.800 kilometara, fudbaleri Partizana su u dobrom raspoloženju juče stigli u Kazahstan, u Astanu, gde u četvrtak, u 16.50 (RTS 1), s istoimenim klubom igraju meč 2. kola Lige Evrope.

PROČITAJTE JOŠ:

Crno-beli su u avionu proveli više od šest sati, a zbog toga su i krenuli dan ranije ka konačnom odredištu. 

U prvoj utakmici Lige Evrope, Astana je tesno izgubila na „Old Trafordu“ od Mančester junajteda (0:1), mada su „crveni đavoli“ propustili veliki broj prilika, dok su crno-beli odigrali nerešeno sa AZ Alkmarom 2:2 u Beogradu.
Partizanov trener Savo Milošević je rekao:

Umar Sadik

FK Partizan

Torba puna optimizma: Umar Sadik, Foto: FK Partizan

- Imamo celu ekipu na okupu, svi su spremni, što je veoma bitno. Opet ćemo morati da damo maksimum ako želimo pozitivan rezultat. A želimo ga. To je protivnik po meri sa kojim možemo da izađemo na kraj, ukoliko budemo na visini zadatka. Probaćemo da ostvarimo rezultat koji će nam obezbediti borbu za nastavak takmičenja u Ligi Evrope. Astana igra tvrdo i jako, pogotovo kod kuće. Klasična domaća ekipa, koja najveći broj golova postiže u prvih 15 minuta prvog i drugog poluvremena, što govori o tome da u utakmicu ulaze maksimalno koncentrisani, sa 100 posto motiva. Po rangu su ispred nas i AZ Alkmara, kao i po rezultatima u Evropi, ali je i dalje teško objasniti koliko je to ozbiljna ekipa. Neće nam biti lako!

Ana i Bastijan drugog sina nazvali po životinji! Ima dublje značenje

AUTOR: Pink.rs/Alo.rs DATUM I VREME: 01.10.2019. 18:55 Prelepo ime. Ana Ivanović, Foto: Screenshoot Instagram Naša proslavljena teniserka Ana Ivanović i njen suprug fudbaler Bastijan Švajnštajger pre nešto više od mesec dana dobili su drugog sina. U martu prošle godine Ana se prvi put porodila i na svet donela naslednika, kome su ponosni roditelji dali ime Luka.

BONUS VIDEO:

Pesma navijača Crvene zvezde i Olimpijakosa na Terazijama