Javor - Partizan
FK Partizan
Javor - Partizan

FK Partizan

Javor - Partizan, Foto: FK Partizan

Na ocu se često ne vide osećanja, ali znam da je zadovoljan pobedom u Ivanjici. Sigurno je zadovoljniji od mene. Ovako dan posle meča za istoriju srpskog fudbala, u kojem je otac pobedio sina, odnosno Partizan pobedio Javor (2:0), govori Nikola Milošević.

- Nažalost, rezultat nije u našu korist. Nismo iskoristili šanse, a Partizan jeste. Otac je zadovoljan, siguran sam - tvrdi 19-godišnji napadač Javora.

Filip Stevanović stavio paraf na novi trogodišnji ugovor!

AUTOR: Alo.rs/S.I. DATUM I VREME: 26.09.2019. 15:22 Nastavlja se stabilizacija igračkog kadra crno-belih. Filip Stevanović, Foto: FK Partizan Mladi fudbaler Partizana Filip Stevanović produžio je danas ugovor na još tri godine, saopštio je klub iz Humske. "Pored debija na večitom derbiju, što sam smatrao za najlepši rođendanski poklon (juče napunio 17.

O susretu s ocem Savom, Nikola veli:

 Videli se smo se u utorak uveče, pošto su došli u Ivanjicu. Pričali smo najmanje o utakmici. I posle utakmice smo bili zajedno, sve dok nisu krenuli za Beograd.

Ne žalim za Humskom, a možda se i vratim

Nikola Milošević je, poput oca, prošao omladinsku školu Partizana, ali, za razliku od oca, nije dobio priliku u prvom timu.

- Ne žalim. Odlučili su da ne računaju na mene i ne osvrćem se za tim. Otvoriće se i meni put negde. U inostranstvo jednog dana, a možda i nazad u Partizan - kaže momak visok skoro dva metra.

Na pitanje da li je bilo opklade između Miloševića, mlađi poručuje da nije, a o kontaktu s ocem dodaje:

- Čujemo se gotovo svakodnevno. Za sve me savetuje, a najviše o fudbalu. I nikad nije zadovoljan. Dok sam igrao za Bežaniju, stalno me je gledao i uvek mi je nalazio greške. Otvoreno mi to kaže, a ja, naravno, prihvatim. Znam i sam da još nisam odigrao savršeno.

PROČITAJTE JOŠ:

Karijerom slavnog oca, kaže, ne opterećuje se.

- Fudbal se promenio, a i svako ima svoj put. U Ivanjici mi je super. Mali problem je što sam došao pred kraj priprema, kad je ekipa već bila uigrana, pa se tek sad ukazala šansa da zaigram. Boriću se da ih bude još - poručuje za naš list Nikola Milošević.

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana