Savina glavobolja tokom meča, na kraju je bio iskren! Nestvaran promašaj Sadika koji je mogao da bude koban! (FOTO + VIDEO)

alo.rs/M.D. | sport 2019-08-01 23:32:33 2019-08-01 23:32:33

Problemi pred Tursku!

twitter/FKPartizanEN

* Zoran Tošić je dao gol u 54. minutu i duplirao prednost

* Crno-beli će u narednom kolu odmeriti snage sa ekipom Malatije koja je uspela da eliminise Olimpiju iz Ljubljane pobedom u gostima od 1:0

* Prošle godine su ispali u Turskoj od Bešiktaša

Trijumfom u revanš meču kvalifikacija za Ligu Evrope nad Konahs Kijem 3:0, fudbaleri Partizana plasirali su se u treće kolo, trener crno-belih, Savo Milošević je svestan da je pritisak bio velik tokom meča:

" Da smo ranije dali gol bilo bi lakše. Dobro je da nismo gubili strpljenje, koncentraciju, ali važno je da je gol došao. Staro pravilo, najteže unapred dobijene. Ovo niko ne želi da igra, ali smo sačekali svoje šanse. Još je sveže. Ja sam i pre reko da je 50:50, ne menja puno, oba su ozbiljna, za sedam dana bićemo još spremniji, a za Turke moramo bolje od ovoga"- rekao je Milošević.

Njegov izraz lica sve govori, bilo je jasno da je Partizan kvalitetniji tim, ali ređale su se šanse pred golom gostiju, ali Sadik nije mogao da unovči sjajne asistencije svojih saigrača..

Promašaj novog pojačanja Partizana je napravio pravi muk u Humskoj, izašao je sam pred golmanom i promašio čistu priliku za gol!

Na samom početku ovog klipa možete da vidite strašan promašaj Sadika.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Filip Krajinović bez dlake na jeziku o devojkama i ženidbi!

 

 

 

 

Expand player
Pogledajte više