Čelsi
AP/NeilHall
Čelsi

AP/NeilHall

Čelsi, Foto: AP/NeilHall

Gosti su imali incijativu na sredini terena od početka utakmice, ali u prvih pola sata nisu uspeli da ozbiljnije zaprete. S druge strane Sautempton je iz prve ozbiljnije šanse uspeo da povede sa 1:0.

Domaći tim je do prednosti stigao u 33. minutu, kada je majstorski gol postigao Minamino. Japanac je izašao ispred Mendija, sjajnim lažnjakom postigao gol za vođstvo svog tima.

Čelsi je prvu šansu imao u 40. minutu. Nakon kornera glavom je pokušao Zuma, ali je golman domaćeg tima odbranio i spasio svoju mrežu.

Čelsi je nakon deset minuta igre u nastavku izjednačio na 1:1. Ings je skrivio penal, a siguran sa bele tačke bio je Maunt.

Sautempton je mogao da povisi u 72. minutu. Nakon kornera najviši u kaznenom prostoru gostiju bio je Vestergard koji je šutirao glavom, ali je prečka spasila Čelsi.

Do kraja utakmice Čelsi je pokušavao da dođe do preokreta i pobede, ali je Sautempton uspeo da se odbrani i ostalo je 1:1.

Čelsi je trenutno četvrti sa 43 boda, dok je Sautempton na 13. poziciji sa 30 bodova i nakon šest uzastopnih poraza u Premijer ligi uspeli su da dođu do boda.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

PROČITAJTE JOŠ:

Tagovi