FK Partizan 2017/18. saša ilić
Alo!/Marko Marković
Danilo Pantić

Partizan

Danilo Pantić, Foto: Partizan

U susret 6. kolu plej of faze SLS koju će crno -beli u subotu 11. 5. 2019. godine igrati sa ekipom Vojovodine još uvek sabiramo utiske posle poslednje utakmice sa ekipom Napretka i nova tri boda koja Partizan vode u Evropu. Strelac prvog gola za Partizan i izjednačujući pogodak 2:1 (1:1) bio je Danilo Pantić.

PROČITAJTE JOŠ:

RAZLOGE ZA NOVAKOV PAD SVI SU VIDELI U DUHOVNOM VOĐI Đoković više ne želi da ćuti, otkrio ko je kriv ZA SVE LOŠE ŠTO MU SE DESILO

DOJAVE IZ DOMAĆE SUPERLIGE ZA 200 EVRA Isplivala prepiska koja baca novo svetlo, postoji JEDAN USLOV PLAĆANJA! Zbog toga smo na lošem glasu (FOTO)

MORAO DA OTKRIJE MEDIJIMA VIŠE NEGO ŠTO JE HTEO Nije ih zanimao tenis! Novinari Đokovića IZMRCVARILI NEPRIJATNIM PITANJIMA

O utakmici, Saši Iliću i začaranoj mreži Pantić govori za Partizanov sajt.

"Svaki put kad igramo protiv Napretka bude teško, stvarno su dobar tim, sa dobrim igračima, njih trojica su igrali jedno vreme u Partizanu: Ostojić, Nemanja i Nikola Petrović. Presrećan sam zbog pogotka, nisam ga dugo postigao, sad je bio taj dan. Saša mi je vratio izvanrednu loptu, ostalo mi je samo da pogodim gol. Suvišno je trošiti reči koliko je Saša bitan za nas, u 40 godina pokazuje da svaki put kad uđe na teren pravi razliku i donosi dobro timu. Čovek je legenda, sve vidi na terenu."

Saša Ilić

FK Partizan

Saša Ilić, Foto: FK Partizan

"Imali smo mnogo šansi, lopta nije htela u gol, primili smo ga iz jednog, najviše dva udarca ka našem. Svi smo zajedno, nas 11, verovali od početka do kraja da možemo da preokrenemo rezultat, ta vera nam se isplatila, na kraju smo zasluženo trijumfovali. Verovali smo posle 1:1 da možemo da postignemo i taj drugi gol i to se i dogodilo. Čestitam igračima Napretka na fantastičnoj utakmici, pružili su fantastičan otpor, mi smo slavili ovog puta", zaključuje Pantić.