BUDI SE NAROD U CRNOJ GORI Sada je fudbal ustao protiv Mila!

Bivši i sadašnji fudbalski radnici poslali su podršku podršku Srpskoj pravoslavnoj crkvi. Fudbalska Crna Gora je ustala.

Milo Đukanović
Milo Đukanović, Foto: EPA

Možda u najtežim vremenima od postanka srpske crkve, fudbalski radnici širom Crne Gore su svojim potpisima beskompromisno stali u odbranu svetinja, navodi se u saopštenju fudbalskih radnika Crne Gore.

- Uprkos raznoraznim pritiscima i opstrukcijama kojima smo izloženi prethodnih dana, mi na ovaj način pokazujemo jedinstvo, hrabrost, brojnost i solidarnost koji nemaju cijenu u borbi za podršku Mitropoliji crnogorsko-primorskoj (MCP). Preko 220 potpisa među kojima su Crnogorci, Srbi, Makedonci ali i predstavnici rimokatoličke veroispovesti, a među kojima su u isto vreme manje i više poznata fudbalska imena, želimo istaći da smo pred Bogom svi jednaki i da ovde zapravo branimo pravo na život. Ovo su poruke koje šaljemo u ime svih slobodoumnih fudbalskih radnika Crne Gore. NE DAMO SVETINJE! Spisak nije konačan, a tokom naredne sedmice ćemo objaviti i naknadne potpise naših kolega - ističe se u saopštenju.

Čak 226 sadašnjih bivših i sadašnjih fudbalskih radnika je za sada na spisku a najpoznatija imena među njima su Simon Vukčević, Marko Baša i Saša Petrović.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Dragan
  05/07/2020 - 21:35
  Diktatoru samo Savicevic cuva leda od fudbalske organizacije. A po svemu sudeci i Mijatovic. To je dvojac koji su ucestvovali u pokradenom referendumu za samostslnu CG.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi