TRENER JAVNO BLATIO I PONIŽAVAO ALBANCA "Šaćiri nije šampion sa Liverpulom! Nije ostavio trag, nije se trudio, samo je sedeo i zarađivao pare!"

Jedan od najnebitnijih članova Klopove ekipe.

Šaćiri
Šaćiri, Foto: AP/Laurent Gillieron

Đerdan Šaćiri je i dalje član Liverpula, šampionske ekipe za ovu sezonu Premijer lige, a sada je žestoko isprozivan od strane švajcarskog trenera Arna Rosinija.

Njegov zemljak smatra da Šaćiri ne može da se raduje tituli u Premijer ligi jer je nije ni zaslužio. Pri tome misli na mizeran učinak reprezentativca Švajcarske na terenu, pošto je u igru ulazio samo na šest mečeva ove sezone.

Šaćiri
Šaćiri, Foto: (AP Photo/Jon Super)

"Đerdan nije šampion. Sa sigurnošću možemo da kažemo da nije ostavio nikakav trag u ekipi koja je napravila podvig posle 30 godina. Recimo da je bio gledalac sa najboljim mestom na stadionu. I za to je dobijao milione. Sve to me je nateralo da shvatim da se nije trudio kako treba. Naravno, njegov bankovni račun je znatno porastao, ali ne znam ko će ga se setiti za 10 godina", bio je oštar Rosini u izjavi za Tio.

Švajcarskom fudbaleru albanskog porekla ugovor ističe u leto 2023. godine, ali se priča da bi već sada mogao da napusti Enfild Roud.

 

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi