Vesli Moareš
AP Photo/Rui Vieira
Vesli Moareš

AP Photo/Rui Vieira

Vesli Moareš, Foto: AP Photo/Rui Vieira

Napadač Aston Ville Vesli Moraeš rano je postao otac. Već sa 14 godina je dobio sina, a to mu je kasnije pomoglo da brže sazri i nateralo ga da postane profesionalni fudbaler. Sve je počelo u Atletiko Madridu u kojem je odradio jedan trening i čak šest proba.

PROČITAJTE JOŠ:

"Haha, pa bio sam mlad", uz smeh priča Vesli za klupsku televiziju dogodovštinu o tome kako je tako rano postao otac, ali i kako mu je bilo trenirati u Atletiko Madridu.

"Bilo me malo strah Diega Koste, Mirande i Raula Garsije jer sam bio dečak koji je trenirao sa njima. Ipak, bilo je neverovatno."

Otac mu je umro kad je imao samo devet godina, a on je ostao sam sa braćom i majkom. Tvrdi da ga je to izgradilo u ovo što je danas te da još uvek posle treninga prvo nazove majku.

"Prvo sam dete imao već sa 14 godina. Bilo je teško jer sam u to vreme počeo profesionalno da se bavim fudbalom. Morao sam raditi danju, a onda ići uveče na treninge", ispričao je Brazilac.

Pogba i Zidan se sastali u Dubaiju kako bi dogovorili transfer?!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 18.10.2019. 08:40 Zidan insistira na Pogbi, dok Perez preferira Eriksena. Pol Pogba, Foto: AP Photo/Rui Vieira Nakon što je celo leto pokušavao da u redove Real Madrid dovede francuskog reprezentativca Pola Pogbu, Zinedin Zidan se sada sa veznjakom Mančester Junajteda sastao u Dubaiju.

"Sa 16 godina sam dobio drugo dete. Tada sam rekao sebi: 'Moraš uspeti, moraš postati fudbaler.' Učinio sam sve da postanem igrač, da zarađujem i da moja deca imaju ono što ja nisam imao", iskren je napadač Aston Ville.

BONUS VIDEO:

Prazan stadion u Viljnusu