Kritike pršte: Vejn Runi
Profimedia
Kritike pršte: Vejn Runi

Profimedia

Kritike pršte: Vejn Runi, Foto: Profimedia

* Njegov matični klub je Everton

* Za Mančester junajted je odigrao 393 utakmica i postigao 183 gola

* Ima osvojenu Ligu šampiona sa Junajtedom

Vlasnik drugoligasa Derbi Kauntija Mel Moris potvrdio je danas da će bivši kapiten fudbalske reprezentacije Engleske Vejn Runi od januara sledeće godine biti angažovan u klubu kao igrač-trener.

Kutinjo ide nazad, zvanično više NIJE FUDBALER BARSELONE!

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 06.08.2019. 16:12 Loše se snašao. Felipe Kutinjo, Foto: AP Filipe Kutinjo napušta Barselonu ovog leta i vraća se u Premijer ligu. AUTOR: B92/ M. Dr. DATUM I VREME: 06.08.2019. 15:36 Srpski tandem iz Benfike Ljubomir Fejsa - Andrija Živković mogao bi Lisabon da zameni za Istanbul.

Iako ima još dve godine ugovora sa DC Junajtedom, 33-godišnji napadač je odlučio da karijeru nastavi u Engleskoj zbog porodice, a tu infomaciju potvrdio je i američki klub u saopštenju.

Od januara 2020. počeće da važi Runijev ugovor od 18 meseci, a nekadašnji as Mančester Junajteda ce po prvi put u karijeri igrati u drugom rangu engleskog fudbala.

Srpski Španac prošao Barsu, Romu, Milan, Ajaks, Stouk, Alaves, a sada - NEŠTO SASVIM DRUGAČIJE

AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 06.08.2019. 15:59 Čudan put velikog talenta. Bojan Krkić, Foto: EPA/Albert Olive Španski fudbaler Bojan Krkić raskinuo je ugovor sa engleskim Stoukom i od danas je slobodan igrač, saopštio je klub.

U svojoj karijeri u dva navrata igrao je u Evertonu, a najveći trag ostavio je u Mančester junajtedu, u kom je igrao 13 sezona i sa kojim je osvojio pet titula u Premijer ligi i Ligu šampiona.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića