Kristijano Ronaldo (Juventus)
AP/Andrew Medichini
Kristijano Ronaldo (Juventus)

AP/Andrew Medichini

Kristijano Ronaldo (Juventus), Foto: AP/Andrew Medichini

PSŽ je ušao u pregovore sa Nejmarom i Kilijanom Mbapeom oko produženja ugovora.

Realno je da jedna od ove dve zvezde ne ostane u Parizu, pa se sve više priča da stiže zamena i to u liku Kristijana Ronalda.

Juventus je u problemima, a 100 miliona evra koliko traže Parižani bi mogli da plate, kao i platu koju ima u Torinu - 31 milion evra.

Svedoče tome i reči sportskog direktora Parižana Leonarda:

- Ne zna se šta sve u fudbalu može da se desi. Možda se Kristijano Ronaldo jednog jutra probudi i kaže da želi da igra na nekom drugom mestu. A, ko njega može da kupi? Vrlo mali broj klubova, a PSŽ je jedan od njih. Sve se vrti oko mogućnosti i okolnosti. Imamo svoje prioritete i planove, ali nešto neočekivano uvek može da se dogodi.

BONUS VIDEO:

Nije sjajno finansijsko stanjeni u PSŽ-u, ali korona Svece nije pogodila kao ostale, jer imaju stabilan izvor finansiranja i mogu da zavuku ruku u kasicu kad god požele.

- Ove godine gubici su mnogo veći nego što su bili tokom prethodnih nekoliko. Ali, mi imamo kapacitete da se izborimo sa ovom krizom. Drugi klubovi će verovatno imati više poteškoća sa tim.

Ronaldo je 2018. za 117 miliona evra iz Reala prešao u Juventus, za koji je ugovorom vezan do 2022. godine. Stara dama nagoveštava da će za njega tražiti 100 miliona. 

PROČITAJTE JOŠ: