Kristijano Ronaldo
instagram/cristiano
Ronaldo

EPA-EFE/JOSE COELHO

Ronaldo, Foto: EPA-EFE/JOSE COELHO

Fudbaler Juventusa i reprezentacije Portugala, Kristijano Ronaldo, uživa u zasluženom odmoru pošto je sa "starom damom" osvojio Seriju A, dok je sa selekcijom trijumfovao u debitantskom takmičenju Liga nacija!

Kristijano Ronaldo je boravio u Grčkoj nekoliko dana u mestu "Costa Navarino". Costa Navarino je oblast u kojoj se nalaze brojna luksuzna odmarališta i nalazi se na Peloponezu u regiji Mesinija. Pa ne čudi da je Ronaldo izdvajao 8.000 evra za noćenje, a iznajmio je i jahtu na nedelju dana za tričavih 200.000 evra.

PROČITAJTE JOŠ:

Maurisio Sari

AP/Darko Bandić

Kako fudbaler Juventusa ima status mega popularne zvezde. njega su paparaci vrebali i pokušali su da uslikaju njega i ostatak porodice, sina i lepšu polovinu Georgina Rodrigez.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Amore mio ??

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Jun 23, 2019 at 11:51am PDT

Naime osoblje hotela u Grčkoj je uradilo sve u njihovoj moći da osposobe paparace da ugroze Ronaldovu privatnost što im je i pošlo za rukom, a njihov trud je Portugalac umeo da nagradi. Radnici su među sobom podelili 25.000 evra, koje im je Ronaldo dao kao bakšiš za dobro obavljen posao u čuvanju njegove privatnosti.

Oni su kasnije nastavili svoj odmor duž Francuske obale, a tamo su uspeli paparaci da naprave fotografije, sa posebno provokativnom pozom njegove devojke.