Ronaldinjo
AP Photo/Pavel Golovkin
Ronaldinjo

AP Photo/Pavel Golovkin

Ronaldinjo, Foto: AP Photo/Pavel Golovkin

Nema para, nema dokumenta - a postao je ambasador. U Brazilu je sve moguće, posebno kada je reč o Ronaldinju.

PROČITAJTE JOŠ:

Slavni fudbaler, kome je Viši sud Brazila, oduzeo putna dokumenta, jer ne može da plati kaznu od 2,2 miliona dolara, zbog izgradnje nelegalnih objekata, postao je ambasador Brazilskog putničkog i turističkog instituta.

To je organizacija koja se bavi promocijom države i turističkih potencijala, a koja funkcioniše u okviru Ministarstva turizma.

Ronaldinjo je, pišu brazilski mediji, funkciju dobio kao nagradu za javnu podršku predsedniku Žairu Bolsonaru, i u kampanji i sada, kada je na udaru zbog ekološke katastrofe u Amazoniji.

Ronaldinjo je početkom godine kažnjen sa 2,2 miliona dolara, jer njegovi objekti na obali reke Rio Grande nisu ispunjavali ekološke standarde.

Nemački mediji su upravo objavili NAJSTRAŠNIJU VEST!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 06.09.2019. 15:45 Kosovski fudbaler Amir Ademi poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak veče, javljaju nemački mediji! Saobraćajna nesreća , Foto: Printscreen Twitter / En24 News Kosovski fudbaler Amir Ademi poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak veče, javljaju nemački mediji!

Pošto država nije mogla da se naplati, s obzirom na to da na njegovim dostupnim računima nije bilo novca, oduzeta su mu dokumenta, tako da ne može da napušta Brazil.

BONUS VIDEO:

Uživo sa aerodroma “Nikola Tesla”: Ronaldo stigao u Beograd