Huan Mata, Ole Gunar Solskjer, David De Hea
AP/Martin Rickett
Huan Mata, Ole Gunar Solskjer, David De Hea

AP/Martin Rickett

Huan Mata, Ole Gunar Solskjer, David De Hea, Foto: AP/Martin Rickett

Ole Gunar Solskjer, trener Mančester junajteda, ostaće bez šest igrača ovog leta. Aleksis Sančez je već na izlaznim vratima, a to bi bilo veliko olakšanje za budžet budući da Čileanac prima 500 hiljada funti nedeljno iako su njegove igre daleko od onog nivoa iz Arsenala. Klub iz tog razloga želi da nađe kupca koji bi dao 50 miliona funti za Sančeza.

PROČITAJTE JOŠ:

U JUVENTUSU DO 2021. GODINE Golgeter "Stare dame" potpisao novi ugovor, mogao bi biti DO KRAJA KARIJERE

POSLE ATLETIKA I BENFIKE Potpisao za premijerligaša, i to za REKORDNU CIFRU

Antonio Valensija, Mateo Darmijan i Markos Roho su takođe među željenim putnicima sa Traforda. Norvežanin želi da zadrži Andera Ereru i Huana Matu, međutim njihovi ugovori ističu na leto i neće ih produžiti.

Junajted se nada da će odlazak Aleksisa Sančeza zadržati Davida De Heu u klubu. Španac želi da udvostruči svoju trenutnu platu koja iznosi 400 hiljada funti nedeljno. Real Madrid zna za to, kao i još nekoliko velikih evropskih klubova. Ono što je sigurno jeste da će svi pokušati to da iskoriste.

MITROVIĆ OSTAJE U PREMIJER LIGI Fulam se seli u Čempionšip, a Mitrogol postaje udarna igla LONDONSKOG VELIKANA

Najveća Solskjerova želja za leto je Džejdon Sančo, koji se procenjuje na oko 70 miliona. Posle sjajne sezone u Bundes ligi, Sanča traže mnogi evropski velikani. Junajtedu je, prema Solskjerovom mišljenju, takav igrač neophodan.