Reprezentacija ostala bez još jednog igrača! Evo ko je EKSPRESNO DOBIO POZIV! Nemci i Ronaldo čuvajte se, ON VAS NAPADA!

V.Ž. | sport 2019-03-18 21:46:01 2019-03-18 21:46:01

Pavkov odmah stiže u Pazovu i pokušaće uz Jovića (i Mitrović povređen, ali je uz reprezentaciju) da se izbori za mesto u prvih 11 nacionalnog tima.

V. Marković

Povrede su bukvalno "iskasapile" reprezentaciju Srbije pred mečeve sa Nemačkom i Portugalom. Poslednji u nizu koji je otkazao selektoru Mladenu Krstajiću je Aleksandar Prijović zbog rupture mišića.

PROČITAJTE JOŠ:

Njega će u dresu sa državnim grbom zameniti Milan Pavkov, jedan od junaka plasmana Crvene zvezde u Ligu šampiona, a svakako i u grupnoj fazi, kada je moćnom Liverpulu na Marakani uvalio dva komada.

"Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam pozvan u reprezentaciju. Sigurno ću se maksimalno truditi da opravdam ukazano poverenje selektora Mladena Krstajića", rekao je Pavkov.

Pavkov, ove sezone strelac dva gola u pobedi Crvene zvezde nad Liverpulom u Ligi šampiona, kaže da je poziv u nacionalni tim novo lepa stvar u nizu za njega.

"Još jedna u nizu lepih i pozitivnih stvari u mojoj karijeri, naročito posle svega što sam ove sezone doživeo sa Crvenom zvezdom. Oduvek sam maštao da budem deo reprezentacije, taj san mi se sad i ostvario", zaključio je on.

 

Expand player
Pogledajte više