Redakcija Alo.rs pozvala Zvezdinu legendu uoči presudne utakmice, a on nam je otkrio zašto je Olimpijakos opasniji od Bajerna i uputio poruku Delijama!

Alo.rs/S.I. | sport 2019-09-30 15:47:20 2019-09-30 15:47:20

FK Crvena zvezda dočekuje ekipu Olimpijakosa u okviru 2. kola grupne faze Uefine Lige šampiona. Meč je zakazan u utorak od 21h.

Marko Metlaš

Miloš Šestić, nekadašnji omaleni i vragolasti fudbaler crveno-belih, nije stekao status "Zvezdine zvezde", ali su se zato njegovi supersonični begovi i nepredvidivi driblinzi, duboko urezali u pamćenje navijača.

PROČITAJTE JOŠ:

O njegovom igračkom umeću priče su se prenosile sa kolena na koleno, tako da su i mlađe generacije "Delija" zapamtile čuvenog Šeleta.

Ali i bratski navijači Crvene zvezde imali su tu čast da gledaju igru majstora ove igre, budući da je beogradski crveno-beli dres 1985. godine zamenio onim iz Pireja.

O očekivnjima, učinku Marina i ključnom faktoru na utakmice ALO.RS je razgovarao sa istinskom legendom, Milošem Šestićem.  

Očekivanja pred susret dva "bratska" kluba za koje je nastupao legendarni jugoslevenski fudbaler:

- Zvezdu očekuje jedna jako teška utakmica. Fudbaleri Olimpijakosa igraju u strašno brzom ritmu, čak bih se usudio da kažem igraju brže i od Totenhema i od Bajerna. No, verujem da ćemo uz podršku navijača stvoriti sjajnu atmosferu u kojoj ćemo ostvariti bitnu pobedu, rekao je Miloš Šestić pa zatim dodao - Ovo je presudna utakmica u borbi za treće mesto u grupi.

Ko ili šta može doneti prevagu u sutrašnjem duelu?

- Publika je ključan faktor. Navijači nas nose kad igramo kod kuće i kad pogledate unazad 2-3 godine, niko se nije naigrao kad je gostovao Zvezdi. Napoli, Liverpul, CSKA, Kopenhagen eto samo PSŽ je slavio na "Rajku" i to jedva,  tek su finišu prelomili meč kad smo napravili neke nekarakteristične greške. 

Da li će Marko Marin imati poseban motiv budući da se stekao utisak da su ga se crveno-beli iz Pireja prelako odrekli:

-Vidite, nema on kome i šta da se dokazuje, ja mislim da će on odigrati jedan sjajan meč i da će biti jedan od najboljih na terenu.

Zatekao beli autobus sa zatamnjenim staklima, a unutra najljući rivali, idu na istorijski meč! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I.- N.L/M.D. DATUM I VREME: 30.09.2019. 12:21 - 30.09.2019. 12:51 Utakmica je zakazana za utorak od 21h na stadionu "Rajko Mitić". Autobus Olimpijakosa, Foto: ALO Foto: Miloš Dreković FK Crvena zvezda u okviru 2. kola grupne faze Lige šampiona dočekuje ekipu grčkog Olimpijakosa.

Da li ste u kontaktu sa nekim od bivših igrača Olimpijakosa i da li planirate da putuje u Grčku na Zvezdino gostovanje?

- Slabo se čujem sa bivšim saigračima jer retko ko je svi ovih godina i bio u klubu. Ići ću u Pirej, gotovo sigurno.

BONUS VIDEO:

Doček odbojkaša Srbije na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu

 


 

Expand player
Pogledajte više