Luka Jović
EPA Rodrigo Jimenez
Luka Jović

EPA Rodrigo Jimenez

Foto: EPA Rodrigo Jimenez

Jedan od transfera koji je odjeknuo fudbalskim svetom ovog leta bio je dolazak Luke Jovića u Real iz Madrida. Dolazak srpskog reprezentativca propraćen je sa dosta medijske pažnje i u euforiji, ali napadač nije uspeo da nastavi golgetersku seriju iz Ajntrahta zbog čega se sve glasnije priča o angažovanju novog centarfora.

Pročitajte još:

Luka je na četiri utakmice u Primeri odigrao 108 minuta tokom kojih nije uspeo da se upiše u strelce i očigledno da mu ponestaje kredita kod Florentina Pereza. Prvi čovek Real Madrida, prema pisanju španskih medija, već je našao zamenu za našeg napadača i to u Tejmiju Abrahamu, napadaču Čelsija.

Ovoga su se bojali mnogi zvezdaši, a upravo je stigla zvanična potvrda

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 17.09.2019. 10:44 Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u Minhen gde će sutra od 21 čas odmeriti snage sa Bajernom u okviru prvog kola grupne faze Lige šampiona.

Abraham je na početku aktuelne sezone dobio šansu u startnoj postavi londonskog tima i iskoristio je na pravi način. Novopečeni reprezentativac Engleske je za tim Frenka Lamparda već postigao sedam golova i tako skrenuo pažnju fudbalske javnosti.