Ognjen Vranješ
E stock
Ognjen Vranješ

E stock

Ognjen Vranješ, Foto: E stock

Fudbaler Ognjen Vranješ, koji je u žižu interesovanja javnosti dospeo početkom godine, kada se i te kako pričalo o njegovoj aferi sa jednom pevačicom, stavio je tačku na brak sa suprugom Danijelom.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Vranješ je još tokom leta započeo proces razvoda braka sa Danijelom, nekoliko meseci nakon što je javnsot imala prilike da sazna za pomenutu aferu.

Dojučerašnji supružnici su rešili da stave tačku na brak, pa su sporazumno, u prisustvu advokata, okončali zajednicu koja je ionako bila turbulentna.

Njih dvoje imaju jednu ćerku, zbog koje su odlučili da ostanu u korektnom odnosu, a dogovorili su se da sportista plaća alimentaciju od 3.000 evra mesečno.

Ognjen se sada, kako prenosi "Kurir", i zvanično razveo od Danijele, ali su odlučili da ostanu u dobrim odnosima zbog ćerke, koju su dobili u toku braka.

Hrvat ljut na Zvezdu, želi pir u Minhenu! Čak i Nemci šokirani: "O Bože, Kovač se plaši blagog pristupa"

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 17.09.2019. 15:05 Videćemo kako će proći. Niko Kovač, Foto: EPA/Filip Singer Trener Bajerna, Hrvat Niko Kovač, nekadašnji selektor "kockastih", pokazao je otvoreno koliko mu je stalo da pobedi srpski klub. Kovač je imao posebnu uvertiru pred dvoboj sa Beograđanima.

BONUS VIDEO:

Đorđević:Odlazim, vreme je!

 

Tagovi