Veljko Ražnatović i Denis Kozakov
Veljko Ražnatović PR Tim
Veljko Ražnatović i Denis Kozakov

Veljko Ražnatović PR Tim

Veljko Ražnatović i Denis Kozakov, Foto: Veljko Ražnatović PR Tim

- Kada sam shvatio da se raspadam od noćnog života i od budala koje su me tada okruživale, prelomio sam u glavi i rekao sebi: "Biću sportista, bokser." Počeo sam da se bavim plemenitom veštinom jer sam uvek imao potrebu da prihvatim izazov. Želeo sam da dovedem sebe u savršeno fizičko stanje, da budem najjači što mogu - kaže Ražnatović za "Informer".

Pre borilačkih sporotva Veljko se oprobao u košarci i fudbalu.

-  Kada sam trenirao ta dva sporta, davao sam sve od sebe, ma 200 odsto. Medutim, uvek u timu imaš nekog ko nije takav i to me pojede. Pritom su me nervirali fudbaleri. Dođu sa obrijanim nogama, nose čudne frizurice... Ovako sam sebi odgovaram za greške, ali i za uspehe sam najzaslužniji. To mi je mnogo poštenije - ističe profesionalni srpski bokser, koji u ringu zna samo za trijumfe.

Otkrio je svoje ciljeve.

- Nadam se da ću biti svetski šampion. To mi je želja i, ako Bog da, ispuniće se. Ukoliko se ubrzo rešimo ove korone, nadam se da bih možda u 2021. godini mogao na megdan za evropsku titulu. Nakon toga, Bože zdravlja, juriš i na svetski tron. U svakom slučaju, planovi u 2021. su mi da budem veoma aktivan što se boksa tiče i da se plasiram u top 50 boraca na svetu. Voleo bih da imam bar tri-četiri profi meča u narednih 12 meseci, a pored toga boksovaću i u amaterskoj kategoriji za Sombor u Prvoj ligi Srbije - objašnjava Ražnatović.

Pročitajte još: