Adira Pedrosa i Mesi
twitter/sportbible
Adira Pedrosa i Mesi

twitter/sportbible

Adira Pedrosa i Mesi, Foto: twitter/sportbible

Defanzivac Espanjola Adrian Pedrosa (20) našao se na udaru sopstvenih navijača zbog "neoprostive greške" - razmenio je dres sa najvećom zvezdom Barselone Lionelom Mesijem.

PROČITAJTE JOŠ:

Espanjol je izgubio od Barselone 2:0 na Kamp Nou, a Pedrosa trenutno živi u košmaru zbog pristalica Espanjola koji ne mogu da mu oproste što je razmenio dres sa Leo Mesijem. Nazivan je Judom, da je govno od čoveka itd

Njemu stižu svakorazne uvrede a pritisak na mladog levog meka je bio toliki da je na kraju morao da se oglasi preko svog Tviter naloga:

" Želim javno da se izvinim zbog onoga što se dogodilo u poslednjih nekoliko sati - počeo je Pedrosa, pa iznenadio rečima da je njega Mesi zamolio za dres. Najbolji igrač na svetu mi je tražio dres i nisam mogao da mu kažem ne. To je nešto što nikad neću zaboraviti, najbolji trenutak u mojoj karijeri. Svakako se izvinjavam navijačima Espanjola, nije mi bila namera da im povredim osećanja" - rekao je igrač Espanjola.

Pitanje je dali će mu navijači Espanjola oprostiti pošto je u pitanju gradski rival Barselona, on se makar nada da će uspeti da ublaži gnev navijača.