slavlje Rašice
Youtube/Milot Rashica 7
slavlje Rašice

Youtube/Milot Rashica 7

slavlje Rašice, Foto: Youtube/Milot Rashica 7

Verder Bremen je u nedelju slavio sa 3:2 protiv Volfsburga, a velike zasluge za to idu reprezentativcu tzv. Kosova Milotu Rašici.

On je postigao prvi gol za tim iz Bremena sa bele tačke, proslavio je tako što je pokazao rukama "albanskog orla" a bilo je interesantno videti kako će takvu proslavu ispratiti srpski reprezentativac Miloš Veljković. Rašica je mrežu pogodio i u 83. minutu za trijumf gostiju.

Kod prvog gola, Rašica je nakon što je poslao loptu u mrežu otrčao ka korner zastavici i sklopio palčeve tako da rukama simulira nešto nalik na orla, odnosno simbol tzv. "Velike Albanije". Za njim su potrčali Šveđanin Augustinson i japanski fudbaler Osako, kao i kapiten Klasen, ali ne i srpski štoper Miloš Veljković koji se nalazio u blizini, što se moglo zaključiti preko snimka sa TV prenosa.

Međutim, na društvenim mrežama se pojavio i snimak sa tribina i to dela koji se nalazi tačno iznad korner zastavice gde su slavili igrači Bremena. Kvalitet istog nije toliko dobar, ali se jasno moglo zaključiti da je svih deset fudbalera sem golmana na istom mestu.

Dakle isprva Veljković nije slavio sa Rašicom, ali je onda odlučio da pozdravi saigrača koji je zaista u dobroj formi.