Ivan Rakitić
EPA
Ernesto Valverde

EPA

Ernesto Valverde, Foto: EPA

Kako prenosi katalonski "Sport", Barselona je dobila ponudu za Ivana Rakitića iz Premijer lige.

Naime, neimenovani klub sa Ostrva je poslao ponudu tešku 15 miliona evra za usluge hrvatskog internacionalca, ali je ta ponuda na "Kamp Nou" odbijena.

PROČITAJTE JOŠ:

Smatraju u Barseloni da od prodaje Rakitića mogu da zarade daleko više, zadovoljili bi se ponudom od 35 miliona evra.

Rakitić nije u planovima Ernesta Valverdea od kako je u klub stigao Frenki de Jong, nalazi se na izlaznim vratima kluba, a pominje se da je u svoje redove spreman da ga preseli i madridski Atletiko.

Ivan Rakitić

EPA

Ivan Rakitić, Foto: EPA

Sam Hrvat bi najradije u Juve, ali su "Bjankoneri" spremni da ga dovedu samo na pozajmicu, ako ne prodaju nijednog svog vezistu u januaru, pominju se mogući odlasci Matuidija i Džana.

Đokovića ugostio muž jedne od najlepših pevačica na svetu! Veoma je značajan za svet tenisa, a niste to ni znali (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 17.11.2019. 17:26 Stari prijatelji. Novak Đoković, Foto: AP Photo/Michel Euler Jedan od najboljih tenisera sveta Novak Đoković stigao je danas u Madrid, gde se priključio našoj Dejvis kup reprezentaciji. Novak će, kao i ostali srpski teniseri, trenirati u "Magičnoj kutiji", gde se igra završni turnir Dejvis kupa.

Barsi je potreban novac, da bi izbalansirali knjige treba im 124 miliona evra u prihodima, videćemo da li će se odlučiti za prodaju Rakitića u januaru, ako ne stigne ponuda koja zadovoljava njihove uslove od 35 miliona evra.

BONUS VIDEO:

Karasi upozorio nakon remija sa Ukrajincima: Moramo bolje u baražu Lige nacija