Simo Krunić
Alo/M.Metlaš
Simo Krunić

Alo/M.Metlaš

Simo Krunić, Foto: Alo/M.Metlaš

* Nišlije su u Estoniji poražene 2:0 i potrebno im je "malo čudo" za prolaz i dvomeč protiv Ajntrahta iz Frankfurta

* Simo Krunić je vodio Čukarički, Jagodinu, Radnik Surdulicu i mnoge druge timove

* Radip je kao pomoćin Krstajića na klupi reprezentacije Srbije

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Simo Krunić izjavio je danas da će ekipa učiniti sve da napravi veliki preokret protiv Flore iz Talina i plasira se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Imamo veoma negativan i neugodan rezultat iz prve utakmice. Pokušaćemo da anuliramo njihovu prednost na taj način što ćemo igrati napadački . Moramo da rizikujemo i svesni smo toga. Rezultat od 2:0 je velika prednost i nama su potrebna najmanje tri gola kako bismo prošli dalje. Spremni smo, u ekipi je dobro raspoloženje, a ono što mi je posebno drago je da moji fudbaleri svhataju težinu ovog meča i veruju u preokret", rekao je Krunić na konferenciji za medije u Nišu.

On je najavio i jednu ili dve promene u startnih 11.

"Nemamo šta da kalkulišemo. Moramo da ih napadnemo od samog starta i jurimo brzi gol koji bi nam otvorio vrata uspeha. Saša Stojanović će sigurno početi utakmicu i to umesto Nome, pošto nam je potrebna njegova kreacija na sredini terena u saradnji sa Melegom i Tomićem. Moguće je da napravimo još jednu promenu, ali se još uvek dvoumimo oko toga. Moramo da budemo fokusirani i oprezni, jurićemo golove, ali smo i svesni da ne smemo da primimo pogodak, jer bismo u tom slučaju morali da postignemo četiri", istakao je Krunić.

Desni bek Radničkog Aleksandar Todorovski rekao je da ekipa revanš mora da odigra potpuno drugačije od duela u Talinu.

"Svim srcem želimo da nadoknadimo taj rezultat, ali smo svesni da to neće biti lako. Fudbal je sjajna i zanimljiva igra i verujem da možemo da ih ovde dobijemo, makar sa tri gola razlike. Biće teško, nezahvalan je zadatak pred nama, ali mi iz ove kože ne možemo. Daćemo maksimum i nadam se da će to biti dovoljno da se sutra uveče svi radujemo na našem stadionu", izjavio je Todorovski.

Revanš meč 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Radničkog i Flore igra se sutra od 20.45 sati na Čairu.

PROČITAJTE KOŠ:

BONUS VIDEO

Minut ćutanja na treningu Real Madrida!