Real Madrid
AP
Marselo

AP

Marselo, Foto: AP

Fudbaler Real Madrida Marselo rekao je da "kraljevskom klubu" više nisu potrebna pojačanje za novu sezonu i da je trenutna ekipa sposobna za osvajanje trofeja.

"Naša ekipa je dobra. Uvek je teško osvajati trofeje, ali ako se fokusiramo na rad i trening, možemo sve da ih osvojimo. Ne trebaju nam nova pojačanja", rekao je Marselo, a prenosi Mundo Deportivo.

Nejmar mora u Španiju, a najzad je jasno koji klub je DALEKO BLIŽI POTPISU

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 20.08.2019. 09:48 Čeka se taj transfer. Nejmar, Foto: EPA - EFE, Španski dnevnik AS tvrdi da će Real Madrid pokušati još jednom da dovede Brazilca Nejmara iz PSŽ. Celog leta se spekuliše o povratku Nejmara u Barselonu, ali je PSŽ navodno bio nezadovoljan ponudama sa Nou Kampa, koje su uključivale čak trojicu igrača, među kojima i Filipea Kutinja.

Real je prošlog vikenda u Primeri startovao pobedom protiv Selte (3:1), a bek "kraljevskog tima" govorio je i o kritikama na račun njegove igre.

Marselo

EPA/Mahmoud Khaled

Marselo, Foto: EPA/Mahmoud Khaled

"Navikao sam na kritike o mojim nastupima još od kako sam stigao u klub. Uvek je tako, a ja znam kada dobro igram, a kada ne. Znam da treba mnogo da radim da bi se vratio na svoj najbolji nivo", zaključio je Marselo.

PROČITAJTE JOŠ:

Madriđani su do sada u letnjem prelaznom roku potrošli 300 milione evra na nove igrače.

BONUS VIDEO:

Alo! U Kopenhagenu: Samo još krtice fale na terenu “Parken” stadiona pred meč sa Crvenom zvezdom

 

 

Tagovi