Luis Suarez i Marko Pantelić
Twitter/RandomWorldFoo1
Luis Suarez i Marko Pantelić

Twitter/RandomWorldFoo1

Luis Suarez i Marko Pantelić, Foto: Twitter/RandomWorldFoo1

* Marko Pantelić je proveo samo jednu godinu u Ajaksu!

* U 25 utakmica postigao je 16 golova i podelio 9 asistencija

* Luis Suarez je proveo četri godine u Amsterdamu, odigrao je 110 utakmica i postigao 81 gol!

 

Jedna sezona je bila potrebna Marku Panteliću da postane kultni heroj Ajaksa. Njegovi aplauzi, palac ka gore i ostal potezi i golovi su kupili ljubav publike "kopljanika"

Ajaks je igrao kod kuće protiv PSV-a i trijumfovali su ubedljivo sa 4:1, prilikom proslave gola De Jonga, Pantelić se malo zaneo u tom trenutku.

Zbog ovog "incidenta" oni se sada smeju.

"De Jong je postigao prvi gol na meču i mi smo ga proslavili. Skočili smo svi zajedno kod korner zastavice, i kako sam ja poslednji skočio na tu gomilu, desilo se to da sam udario Luisa (Suareza) po guzici. U šali sam ga uhvatio za mu*d, haha" - rekao je Pantelić koji se u tom trenutku smejao za "ELF Voetbal Magazine". "To je bilo prenošeno i na televiziji. Smejao se zbog toga. Malo fudbalskog humora, zar ne?!" Video klip te proslave pogledajte ispod.

Nekadašnji napadač koji je sada potpredsednik Fudbalskog Saveza Srbije, objasnio je u ozbiljnijem tonu kako je Ajaks veoma popularan u Srbiji:

"Da, pogotovo sada kada Dušan igra tako dobro za Ajaks, i što su otišli tako daleko u Ligi šampiona, Ajaks je dobio još više navijača u Srbiji" - rekao je Pantelić koji je primetio da se o tom klubu dosta priča u Srbiji:

"Od svih sa kojima sam se čuo, nadali su se da će se Ajaks i Tadić plasirati u finale protiv Liverpula. Ajaks je veliki klub u Srbiji, kao i svuda u svetu!" - zaključio je Pantelić.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO: 

Fudbaleri Crvene zvezde opuštaju mišiće u ledenoj vodi!