Kristijano Ronaldo
AP Joel C Ryan
Kristijano Ronaldo

AP Joel C Ryan

Kristijano Ronaldo, Foto: AP Joel C Ryan

Portugalski fudbaler i njegova pratilja privlače pažnju gde god da se pojave, ali su na dodeli MTV nagrada ostali potpuno u senci Argentinke Himene Baron.

Pročitajte još:

Pevačica i glumica je čudnim stajlingom zasenila sve pa i jednog od najboljih fudbalera sveta. Ona je na ceremoniju došla prilično oskudno obučena i provokativnim stajlingom se vratila u žižu javnosti.

Zanimljivo, Himena je mnogima poznata iz veze sa Huanom Martinom del Potrom, kao i u braku sa bivšim napadačem Rome Pablom Osvaldom, a u Argentini se pojavio trač da je Sa Del Potrom imala seks u toaletu već na prvom sastanku.

Toga je svestan i Ronaldo koji ju je uhvatio za gu*u na proslavi pred svim novinarima! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 04.11.2019. 10:52 Ljubav cveta! Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldo, Foto: EPA-EFE/RAUL CARO CADENAS Napadač Juventusa Kristijano Ronaldo i njegova dugogodišnja devojka Georgina Rodrigrez napravili su pravi šou tokom dodele MTV nagrada u Sevilji! Njih dvoje su na tepihu očarali "paparace", Ronaldo je na sebi imao crveno-belu kombinaciju, dok je Georgina obukla seksi plavu haljinu!

"Neke od vaših informacija su tačne. Srela sam se sa Del Potrom na toj zabavi i pričali smo. Bio je sa prijateljima, ja takođe. Nisam od one vrste žena koje će imati seks u toaletu tuđe kuće. To radim kod kuće u krevetu gde znam da će sve biti perfektno", rekla je Himena u periodu dok je afera bila u žiži, ali su mediji ostali pri svojim saznanjima da je do seksa ipak došlo.

Bonus video: Aleksandar Lutovac: Ostvario sam dečački san, možemo još mnogo da postignemo