Robert Prosinečki
Alo/D. Briza
Robert Prosinečki

Alo!/D.Briza

Robert Prosinečki, Foto: Alo!/D.Briza

Na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu Robert Prosinečki, selektor fudbalske reprezentacije BiH, podvrgnut je operativnom zahvatu. Operacija je, kako se saznaje, završena oko 16 sati, skoro tri sata nakon što je počela.

Jutros je portal "Avaz.ba" objuavo da je Prosinečki imao komplikacije sa slepim crevom. Barem tako su govorile informacije do kojih se došlo. Ipak, na osnovu poslednjih saznanja, ne radi se samo o slepom crevu. On se zato vrlo brzo našao na operacionom stolu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

Podsećamo, Prosinečki je sinoć hospitalizovan na KCUS-u zbog, smatralo se, iscrpljenosti. Zbog iznenadnih zdravstvenih problema nije čak mogao da prisustvuje ni jučerašnjem svečanom otvaranju nove zgrade Fudbalskog saveza BiH. 

Iz NSBiH oglasili su se saopštenjem za javnost u kojem su naveli da je selektor "Zmajeva" u stabilnom stanju.

- Robert Prosinečki, selektor reprezentacije BiH zbog zdravstvenih teškoća juče je primljen u Klinički centar Univerziteta Sarajevo.

Prosinečki je danas uspešno operisan, reč je o problemu sa diverticulumom tankog creva, dobro je podneo operaciju i njegovo stanje je stabilno. Trenutno je na odeljenju Intenzivne nege gde će ostati nekoliko dana.

Porodica, prijatelji i NS/FS BiH zahvaljuju se svima na pozivima i porukama podrške. Selektoru želimo što brži oporavak i nove životne i sportske pobede - saopštili su iz NSBiH.

 

Komentari (3)

Pera Detlic

23.11.2018 17:26

Zelim mu dobro zdravlje i brz oporavak.

nedjo

23.11.2018 18:52

brz oporavak

Delije

24.11.2018 09:24

Nedaj se Robi. Molimo se za tvoje zdravlje