ALO! NA LICU MESTA! Pronađen novi svedok napada na Tošića, njegove reči su bacile novo svetlo na ceo incident

Policija je ekspresno reagovala.

Barutana
Barutana, Foto: Alo/Vladimir Zogović

Alo! je u želji da rasvetli napad na Duška Tošića izašao na lice mesta, na Kalemgdan, o čemu smo već pisali, što možete da pročitate OVDE. U želji da dobijemo što više svedočenja sa lice mesta, pronašli smo i čoveka koji je bio direktan očevidac incidenta u kom je napadnut Duško Tošić. U pitanju je čovek koji se našao na desetak metara od mesta napada na reprezentativca Srbije. Prihvatio je da iznese svoje viđenje situacije, ali nije želeo da se fotografiše i identifikuje.

- Sve se desilo oko pola 10 jutros. Bio sam udaljen od mesta gde se sve desilo desetak, možda 15 metara. Došlo je do bliskog kontakta grupe mladih ljudi u vidno alkoholisanom stanju i Duška Tošića, koji je bio sa još nekoliko prijatelja. Pale su uvrede i teške reči, a koliko sam ja shvatio, Tošić je bio taj koji je pokušao da umiri situaciju.

Na kraju smo od čuvara na ulazu u Kalemegdan saznali da je na lice mesta veoma brzo posle incidenta stigla "marica" i četiri policijska vozila, pa je policija ekspresno uhapsila napadače na Tošića.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi