Vladan Milojević
Tanjug/Sava Radovanović 1.9.2018
Vladan Milojević

Tanjug/Sava Radovanović 1.9.2018

Vladan Milojević, Foto: Tanjug/Sava Radovanović 1.9.2018

Posle remija sa Apolonom 1:1 na trećoj prijateljskoj utakmici na pripremama u Austriji svoje utiske izneo je šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević.

Crvena zvezda - Apolon

Twitter/FK Crvena zvezda

- Bila ja ovo dobra utakmica. Malo su vremenski uslovi u ovom periodu godine u Austriji teški, smetali su i nema i Apolonu. Ovo je još jedna provera sa odličnim protivnikom. Generalno sam zadovoljan stvarima koje smo radili i koje ćemo implementirati u igru. Bilo je i dosta stvari koje treba ispraviti. Mogu da budem zadovoljan kako su moji igrači istrčali. I ovog puta želeli smo da pojedinim fudbalerima damo veću minutažu kako bismo imali četiri dana da odmorimo i pripremimo narednu utakmicu. Predstoje nam još dve provere do kraja priprema, podelićemo ih tako da svi igrači igraju po 90 minuta - rekao je Milojević.

Transparent na meču Zvezda - PSŽ

Alo.rs

Gruba igra obeležila je susret sa Apolonom.

- Apolon je jako dobra ekipa, mogli ste to da vidite i danas. Imaju dosta stranaca. U žaru borbe se dese i grublji startovi, ali sve je u redu sa mojim igračima. Videli ste neke situacije koje bi kod nas u prvenstvu bile okarakterisane kao faulovi, ovde nisu, ali to sada nije ni bitno.

Oba gola na ovoj utakmici viđena su posle prekida.

PROČITAJTE JOŠ:

- Imamo problem sa ofanzivnim prekidima. Danas je konkretno bio slučaj taj da smo na poluvremenu promenili lopte i da su one u nastavku igre bile mnogo lakše. Još uvek su teške noge i možda nije koncentracija u svakom momentu na vrhunskom nivou, ali to je segment igre na kojem dosta radimo. Imali smo dosta prilika da ugrozilo protivnički gol. Isti je slučaj i sa defanzivnu prekidima, mnogo lako pravimo faulove, posebno ne u određenim zonama, ali opet bih to pripisao nedostatku koncentracije - poručio je Milojević.