Trener
Priuntscreen
Trener, Foto: Priuntscreen

Trener koji je pre samo nekoliko meseci klub uveo u viši rang otpušten je posle poraza od Preston nort enda rezultatom 5:1, a otkaz je obeležio žurkom na koju su bili i navijači njegovog doskorašnjeg kluba.

Pročitajte još:

Nemac je bio veoma popularan u Oukvelu, pridobio je ljubav navijača uspesima u Prvoj ligi, a tokom trenerskog mandata je ostvario 31 pobedu na 66 utakmica.

Ronaldu fali još samo gol da se izjednači sa Gerdom Milerom! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: B92/ M. Dr. DATUM I VREME: 12.10.2019. 16:24 Najviše ih je postigao u dresu madridskog Reala i to čak 451. Kristijano Ronaldo, Foto: EPA Mario Cruz Kristijano Ronaldo je u protiv Luksemburga postigao 700. pogodak u karijeri. On je do tog broja stigao posle 973 odigrane utakmice u 12 različitih takmičenja, a prosečno je golove davao na svakih 112 minuta.

Štendel se pojavio u lokalnom pabu sa pomoćnikom Krisom Sternom i nije se libio da slavlje "začini" alkoholom. Zajedno sa navijačima je pio pivo i tekilu, a snimci proslave brzo su zapalili društvene mreže.

"Period u Barnsliju je veoma emotivan za mene. Mnogi su mi rekli prilikom rastanka: jednom crven - uvek crven", rekao je trener.

Bonus video: Izjava Aleksandra Mitrovića posle gola za pobedu Srbije protiv Paragvaja