Aleksandar Simović
FK Metalac
 Aleksandar Simović

FK Metalac

Aleksandar Simović , Foto: FK Metalac

Poštovani prijatelji, sa velikom tugom koju u ovom trenutku osećamo, obaveštavamo sve navijače, ljubitelje fudbala u Srbiji, sve Milanovčane, da je naš sekretar Aleksandar Simović izgubio bitku sa teškom bolešću koju je mesecima vodio. Sudbina je htela da 16. aprila 2020. godine, upravo na Saletov 40. rođendan, ostanemo bez jednog od onih koji su na najverodostojniji način predstavljali sve ono što nas povezuje oko dragog nam kluba.

Otišao je Sale tiho i mirno, baš onako kako je i živeo. Neka odmara! Ovde je na zemaljskom svetu uradio sve kako treba, nas zadužio i pokazao kako je lako biti jednostavan i dobar, a za sebe, svojim poštenim, odanim i vernim pristupom, zaslužio Carstvo Božije!

Aleksandar Simović na mestu sekretara kluba proveo je nešto više od četiri godine, za kratko vreme postao jedan od “stubova kluba”, dostojanstveno reprezentujući profesiju kojom se bavio i klub za koji je radio. Pored angažmana u FK Metalac Sale se bavio i streljaštvom, kao sudija u tom sportu, a bio je član i SD “Predrag Jeftić – Škepo”, sve sa diplomom Fakulteta bezbednosti.

Pored ogromnog gubitka koji nas je zadesio, teško pada i činjenica da se od Saleta nećemo oprostiti na odgovarajući način, obzirom da će se sahrana obaviti samo u krugu najuže porodice, zbog policijskog časa i vanrednog stanje koje je na snazi.

Utakmice će se igrati, bodovi osvajati-gubiti, a sećanje na tebe večno će živeti!

Roditeljima, bratu i sestrama preminulog nam Saleta najiskrenije saučešće.

FK Metalac