Volter Martinez protiv Španije
Profimedia
Volter Martinez protiv Španije, Foto: Profimedia

Fudbaler Hondurasa Volter Martinez tragično je preminuo u 37. godini. Igrač koji je najpoznatiji po nastupima za reprezentaciju na Mondijalu 2010. godine je prema prvim vestima imao srčani udar nakon noći koju je proveo kod prijatelja.

Turci prozivali, provocirali Miloševića i igrače, a OVAKAV SU GRB STAVILI Partizanu na semafor! Bruka (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/K.R./S.M. DATUM I VREME: 16.08.2019. 10:42 Neka su živi i zdravi, pa da ih crno-beli prođu još nekad. Malatija - Partizan, Foto: FK Partizan, Miroslav Todorović Fudbaleri Partizana prošli su Malatiju u dvomeču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Nakon beogradskih 3:1, crno-beli su izgubili 1:0 meč u Turskoj, ali i taj poraz im je bio dovoljan za radost.

Fudbalski savez Hondurasa je izdao saopštenje u kojem su saopštili vesti.

"Sa tugom koja je obavila srca honduraske fudbalske porodice, žalimo za smrću Voltera Hulijana Martineza. Šaljemo podršku tvojoj porodici i prijateljima, počivaj u miru", stoji u poruci.

Martinez je bio velika zvezda u svojoj zemlji, naročito nakon što je pomogao reprezentaciji da se plasira na najvažnije takmičenje tek po drugi put u svojoj istoriji. Ukupno je odigrao 49 mečeva i postigao 12 golova u nacionalnom dresu. Takođe, obožavaoci u velikom broju dolaze da odaju poštu pokojnom fudbaleru ispred stadiona i u Pekingu, ne samo u Hondurasu, budući da je u kineskom glavnom gradu zabeležio poslednje nastupe.

PROČITAJTE JOŠ:

Prema prvim izveštajima, Martinez je doživeo srčani udar dok je bio u stanu prijatelja i bivšeg saigrača Hosea Čepa Fernandeza u Njujorku.

BONUS VIDEO:

Alo! U Kopenhagenu: Samo još krtice fale na terenu “Parken” stadiona pred meč sa Crvenom zvezdom