Lena Bogdanović
Dejan Briza/Alo!
Lena Bogdanović

Dejan Briza/Alo!

Lena Bogdanović, Foto: Dejan Briza/Alo!

U novoj epizodi serijala „Zvezda je život“ stiže priča o još jednoj pripadnici lepšeg pola kojoj je srce crveno-belo – Leni Bogdanović.

U tridesetominutnoj emisiji rođena Novosađanka govorila je o životnom putu i Crvenoj zvezdi koja predstavlja jednu od najvećih ljubavi u njenom životu. Gluma, modeling, ples, samo su neka od zanimanja u kojima je poznata zvezdašica i više nego uspešna. Međutim pored velike ljubavi koju gaji prema glumi, Lena nikad nije krila da je vatreni navijač Crvene zvezde.

Umetnost je obeležila njen život, a Lena Bogdanović ljubav prema sportu ističe kao drugu strast porodice u kojoj je odrasla. Osnovnu školu pamti po praćenju utakmica Crvene zvezde, od one koju je tim odigrao protiv Milana, do čuvene 1991. godine kad je napravljen najveći uspeh. U filmu koji je posvećen upravo najuspešnijoj Zvezdinoj generaciji Lena Bogdanović je igrala majku Dejana Savićevića, čime se izuzetno ponosi. Nije krila poznata glumica da bi joj još draže bilo da je dobila ulogu majke Darka Pančeva, s obzirom da je upravo on bio njen omiljeni igrač iz tog perioda. Velika ljubav naše poznate glumice prema Crvenoj zvezdi bila je tema nove emisije serijala „Zvezda je život“, ali i brojni detalji iz njenog života koji su je oblikovali u ličnost kakva jeste.

PROČITAJTE JOŠ: