Prelepa Nigerijka osvojila srce fudbalera Partizana! Odlepio je za njom, a biće vam jasno i zašto! (FOTO)

Alo.rs/M.M. | sport 2021-05-05 13:05:18 2021-05-05 13:05:18

Meleskinja iz Mirijeva u ljubavi sa igračem crno-belih.

instagram/onjiamagdalena

Fudbaler Partizana Svetozar Marković (22) pruža odlične partije u dresu crno-belih ove sezone. Nije ni čudo kada pored sebe ima prelepu meleskinju poreklom iz Nigerije Magdalenu Onjio koja vuče afričke, ali i srpske korene.

- Tatin otac je bio iz Nigerije, a roditelji su mi rođeni u Srbiji. Samim tim ja sam četvrtinu Nigerijka. Deda je došao iz Lagosa za Beograd da studira, a baka je u Beograd došla zbog posla. Nekako su im se putevi ukrstili i to je sve što znam. Često me kritikuju da suviše potenciram svoje poreklo, ali ne slažem se s tim. To je deo mog identiteta i nešto po čemu sam prepoznatljiva - kaže Magdalena za "Redportal".

Od kako je sa mladim reprezentativcem Srbije zavolela je fudbal.

- Pratim apsolutno svaku Svetinu utakmicu. Obožavam da gledam njegove mečeve i zbog njega sam zavolela fudbal, a mislila sam da nikad neću. Živimo u takvom društvu da, kada se zabavljate sa sportistom, odmah kreću priče o tome da imate skrivene namere. Dobijala sam svakakve komentare, i pozitivne i negativne. Iskreno, više je bilo negativnih - naglašava Magdalena.

 

Dok su granice bile zatvorene zbog pandemije, njih dvoje su bili razdojeni jedno od drugog. Kako kaže, to joj je bio jako težak period u životu.

- To nikome ne bih poželela. Hvala Bogu, izdržali smo, ali mislim da ne bi svako. Bilo je mnogo teško. Veza mora da bude puna poverenja, dobre komunikacije i ljubavi da bi uopšte bilo šanse da uspe. Bilo je dana kada sam mislila da ću poludeti, ali nekako i to prođe. Svakog dana bilo je po nekoliko video-poziva, po ceo dan smo slali poruke... Najviše me smiruje kada dođem kući i sačeka me moj dečko - ističe Magdalena.

Expand player
Pogledajte više