Sejduba Suma, Nemanja Milunović, derbi, večiti derbi
Alo/Marko Metlaš
Sejduba Suma, Nemanja Milunović, derbi, večiti derbi

Alo/Marko Metlaš

Sejduba Suma, Nemanja Milunović, derbi, večiti derbi, Foto: Alo/Marko Metlaš

Partizan će biti znatno oslabljen u naredne dve, a možda i tri utakmcie. Trener ekipe Savo Milošević na najmanje dve naredne utakmice neće moći da računa na Sejdubu Sumu. Gvinejac je u ranoj fazi 162. večitog derbija, zbog udaranja laktom u vrat Njegoša Petrovića, zaradio žuti karton i tako sam sebe eliminisao iz konkurencije za naredni prvenstveni meč.

Omalenom vezisti to je bila četvrta javna opomena u Superligi ove sezone, po tom osnovu neće biti na terenu u subotu od 20 časova, za kad je zakazan meč protiv niškog Radničkog. Da muka po Partizan bude veća, Suma je na Marakani zaradio povredu potkolenice, pošto ga je štoper crveno-belih Miloš Degenek kramponima zakačio po tom delu tela i napravio rasekotinu dužine deset centimetara, zbog koje je ljubimac navijača Partizana posle derbija prebačen na Vojnomedicinsku akademiju. Lekari sa VMA su mu ušili ranu i preporučili desetak dana mirovanja, što znači da Sejduba Suma propušta i odloženi susret osmine finala Kupa Srbije, 10. marta u Humskoj sa subotičkim Spartakom, a pod znakom pitanja je i gostovanje Voždovcu polovinom ovog meseca.

Komentari (1)

rajko

02.03.2020 13:38

Jel to onaj njegos sto posle kartona Sumi lezi na travi i namiguje u stilu dobro sam odglumio.Bolje da uci da igra fudbal glumu je vec naucio.Sudija Lukic nesto zbog glume zvezdinih fudbalera a nesto sto i sam navija za iste podelio celom timu Partizana zute kartone pa je poceo i klupi da daje kartone.Degenek i Jovancic trebali da budu iskljuceni ali to Lukic nije video.Inace igra veoma losa.