MILAN ŽIVADINOVIĆ O NOVOM SELEKTORU ZA "ALO.RS" Potrebna mu je velika hrabrost, a Portugala i Ronalda ne smemo da se plašimo, pa nije to više onaj igrač!

Legendarni srpski stručnjak Milan Živadinović za "Alo" kaže da je Dragan Stojković Piksi dobar izbor za novog selektora Fudbalske reprezentacije Srbije

Milan Živadinović
Milan Živadinović, Foto: ALO/Vladimir Marković

Čuveni fudbalski bard ističe da Dragan Stojković preuzima reprezentaciju sa kvalitetnim igračima, ali da to nije dovoljno za plasman na Svetsko prvenstvo.

- Za uspeh mu je potrebna hrabrost i da posloži ekipu na pravi način. Naravno tim oko njega je najbitniji. On mora da izabare prave i lojalne ljude koji će da ga prate u tome. On je bio fantastičan fudbaler, a sada je dobio odličnu šansu da se sa Srbijom plasira na Svetsko prvenstvo - ističe on.

Nema dilemu legendarni Živadinović da Piksi ima fudbalsko znanje, ali tvrdi da mnogo toga mora da se uradi da bi Srbija otputovala u Katar na Mundijal.

- Piksi ne sme da se plaši fudbalskih imena, jer on je selektor i on bi trebalo da diktira tempo. Nemamo puno vremena, sve mora ići brzo jer kvalifikacije uskoro počinju - dodaje Živadinović.

Živadinović tvrdi da Portugal koji je u našoj kvalifikacijoj grupi ne prestavlja veliku pretnju za "orlove", baš kao ni glavna zvezda njihovog tima Kristajno Ronaldo.

- Ma kakav Portugal, to uopšte nije preterano kvalitetna ekipa. A što se tiče Kristijana Ronalda, nije to više isti igrač, njega su pojeli novac, žene i nerad. Mi imamo kvalitetan tim, to su dobri momci, oni vole svi svoju zemlju i to je ključno.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi