Smrt, pokojnik
Shutterstock
Smrt, pokojnik

Shutterstock

Smrt, pokojnik, Foto: Shutterstock

Kristijano Ronaldo je prelaskom u Juventus momentalno postao omiljeni igrač pristalica torinskog velikana, pa tako i jednog, sada već pokojnog navijača.

Mario Stefanini, poznatiji kao "Il Doro", napustio je ovaj svet u 78. godini, a u Italiji je običaj da se na umrlici ostavi citat pokojnika, kao poslednja želja.

Kristijano Ronaldo je prelaskom u Juventus momentalno postao omiljeni igrač pristalica torinskog velikana, pa tako i jednog, sada već pokojnog navijača. Mario Stefanini, poznatiji kao "Il Doro", napustio je ovaj svet u 78. godini, a u Italiji je običaj da se na umrlici ostavi citat pokojnika, kao poslednja želja. Međutim, ne ovakva... Погледај слику на Твитеру Погледај слику на Твитеру -CR7 PAAJI- @Kakarla07 @Cristiano @juventusfc A Juventus fan who passed away had a special request put out to Cristiano Ronaldo on his funeral notice. "In lieu of flowers, please send CR7 goals." 4 19:08 - 18. нов 2018. Погледај друге твитове корисника -CR7 PAAJI- Употреба информација и политика приватности у Твитер огласима - Umesto cveća, pošaljite mi Ronaldove golove - glasila je poslednja želja velikog navijača "stare dame". Za veoma kratko vreme, ova vest je obišla planetu i dokazala koliko vernost i ljubav pojedinih navijača prema klubovima i igračima može da prevaziđe granice na tužan, a opet neverovatan način.

Međutim, ne ovakva...

- Umesto cveća, pošaljite mi Ronaldove golove - glasila je poslednja želja velikog navijača "stare dame".

Kristijano Ronaldo

EPA,AP

Kristijano Ronaldo, Foto: EPA,AP

Za veoma kratko vreme, ova vest je obišla planetu i dokazala koliko vernost i ljubav pojedinih navijača prema klubovima i igračima može da prevaziđe granice na tužan, a opet neverovatan način.