Crvena zvezda - PSŽ
V.Z.
Crvena zvezda - PSŽ

V.Z.

Crvena zvezda - PSŽ, Foto: V.Z.

"Lekip" je podigao veliku prašina naklon što je objavio da je Crvena zvezda namestila meč sa Pari Sen Žermenom (6:1) pa je nakon crveno-belih i prvi čovek Parižana Naser Al Kelaifi, kako prenose francuski mediji, podneo tužbu

Crvena zvezda je angažovala francuske advokate da je zastupaju povodom optužbi od strane L'Ekipa i navodne afere oko nameštanja utakmice protiv PSŽ-a (6:1), te da je neko od čelnika crveno-belih pokušao da uplati pet miliona evra na poraz Zvezde od najmanje pet golova razlike.

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

 

 

Katarski magnat je do tog koraka došao zbog jedine tačke u kojoj se u potencijalni skandal upliće PSŽ, jer je insinuirano "da je došlo do sastanka vlasnika PSŽ-a sa liderima Crvene zvezde, na kom bi se razgovaralo o nameštanju meča".

Posle savetovanja sa advokatima, Al Kelaifi je rešio da povuče radikalan potez jer sastanka nije bilo, niti je bilo ikakvih dokaza policije koja je sve pratila zbog dojave. Policija je na kraju i konstatovala da sastanka nije bilo.

Sve je u rukama Nacionalnog finansijskog tužilaštva, koje je pokrenulo istragu povodom dojave o eventualnom nameštanju. Istragu, kojom bi trebalo da se utvrdi osnovanost za pokretanje sudskog postupka, pokrenuo je državni tužilac finansijskog tužilaštva.