Večiti derbi, derbi, Bojan Ostojić, Tomane
FK Partizan
Večiti derbi, derbi, Bojan Ostojić, Tomane

FK Partizan

Večiti derbi, derbi, Bojan Ostojić, Tomane, Foto: FK Partizan

Iskusni defanzivac Partizana Bojan Ostojić je u finišu duela sa Crvenom zvezdom dobio udarac u koleno nakon čega mu je ukazivana lekarska pomoć. Pouzdani štoper je stegao zube i završio meč, iako je možda bilo pametnije da je napustio teren.

– Ta situacija je dosta unela pometnju. Miletić i ja smo išli na jednu loptu i on me je zakačio po kolenu i ja sam mislio da su mi otišli ligamenti. Bogu hvala posle utakmice se ustanovilo se da je sve ok i uspeo sam da izdržim do kraja - rekao je Ostojić za klupsku televiziju.

Posle toga dobio je pretnje od određenog korisnika društvenih mreža, koji mu je govorio gnusne stvari o ćerkici Viktoriji. Ostojić je naglasio da je prema Crvenoj zvezdi uvek iskazivao poštovanje.

– Iskren da budem nisam folirao. Dosta prijatelja imam u Zvezdi i poštujemo se i poštovaćemo se. Prethodni trener Zvezde Vladan Milojević mi je bio trener u Čukaričkom tri godine, jedni drugima smo čestitali na velikim pobedama. Ja sam im čestitao kad su pobedili Salcburg i ušli u Ligu šampiona, pa Liverpul. Ja tim momcima ne mogu da poželim ništa loše, igrali smo zajedno u Čukaričkom, siguran sam da i oni meni ne žele ništa loše. Razumem da me neko vređa u stilu "ne znaš ništa", ali ova poruka je poremetila i mene i moje najbliže, prijatelje, siagrače. Dobio sam i podršku od bivših igrača Zvezde i svima mogu da se zahvalim na tome.

Socijalni problem u ovom i sličnim slučajevima nije zanemariv, a takođe je žalosna činjenica da su obično maloletnici ti koji prete i pozivaju na linč.

– Meni je iskreno žao ko god da je to uradio. To je kultura koja se nosi iz kuće, roditelji su krivi za to. Ja ne znam kako oni odrastaju, da li imaju ljubav roditelja, ja znam koliko smo supruga i ja posvećeni našoj ćerkici, i da nam je teško palo. Ne znam čemu tolika mržnja, mi smo profesionalni fudbaleri, ne možemo svi da igramo za Zvezdu i Partizan - zaključio je Ostojić.