večiti derbi
Alo!/M. Metlaš
srđan jovanović

twitter/Law5_TheRef

srđan jovanović, Foto: twitter/Law5_TheRef

Polako se broje poslednji dani do 161. po redu duela Partizana i Crvene zvezde. Poznato je ko će deliti pravdu, a za glavnog arbitra novog okršaja naših najtrofejnijih klubova određen je Srđan Jovanović dok će mu pomagati Uroš Stojković i Milan Mihajlović.

Raspucani Hrvati, Jović nemoćan protiv Parižana (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 18.09.2019. 23:12 Utakmicama odigranim u sredu od 21 čas završeno je prvo kolo grupne faze Lige šampiona. Foto: EPA Ian Langsdon Pored utakmice šampiona Srbije u Minhenu koja je završena pobedom Bajerna rezultatom 3:0, odigrano je još pet duela, a osim Bavaraca pred domaćom publikom slavili su samo još Dinamo iz Zagreba i Pari Sen Žermen.

Jovanović je u utorak prvi put u karijeri sudio meč Lige šampiona, a to je bio duel Ajaksa i Lila koji je odigran u Amsterdamu.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovo će biti prvi put Jovanoviću da deli pravdu u „večitom” derbiju. Do sada je u karijeri 13 puta sudio Partizanu, bilans crno - belih je osam pobeda, četiri remija i poraz, dok je Zvezdi delio pravdu pet puta, a crveno - beli su tada ostvarili svih pet puta. 

BONUS VIDEO:

Premijerka Ana Brnabić proslavlja gol Srbije u Luksemburgu!