Željko Pantić
youtube/ Danas Conference Center
Željko Pantić

youtube/ Danas Conference Center

Željko Pantić, Foto: youtube/ Danas Conference Center

Partizanov novinar, Željko Pantić oprostio se od svog sina Isaije Pantića, četrnaestogodišnjeg dečaka, koji je posle velike borbe preminuo od posledica tumora.

Preminuo sin novinara Partizana!

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 10.11.2019. 16:31 - 10.11.2019. 16:37 Neka mu je laka zemlja! Isaja i Željko Pantić, Foto: youtube/ Danas Conference Center Sin novinara Željka Pantića, Isaija Pantić preminuo je posle velike borbe, njemu je bio konstantovan ogroman maligni tumor mozga , kojeg je nekoliko puita operisao!

Više informacija na linku iznad! 

PROČITAJTE JOŠ:

"Želim da obavestim sve prijatelje, rodbinu i sve one koji su voleli moga Isaiju da je on pre nekih pola sata preminuo, nakon junačke borbe, dve godine, pet meseci i jednog dana nakon prve operacije tumora mozga. Okružen porodicom, bez bola, muke tiho nas je napustio ovog dana. Ponosan sam na njega, zahvalan sam Bogu na svakom danu koji je podario, u kome smo mogli da uživamo sa njim, u tako divnom detetu i osobi, sa nadom da će se dragi Bog smilovati i primiti ga u jedan bolji svet u kome nema ni suza, ni smrti, ni bolesti" - započeo je Željko Pantić., koji je obavestio da će vreme sahrane i ostali detalji u vezi sa njom biti naknadno saopšteni: "Vreme komemoracije i sahrane će biti naknadno određeno, obavestićemo vas. Nekako, na kraju smo dali sve od sebe i borili se, trudeći se da budemo na nivou njegove borbe, slomljenog srca što u toj borbi nismo pobedili"

On je i na svom Instagram nalogu podelio reči:

"Nakon dve godine, pet meseci i jedan dan surove borbe sa nepobedivom bolešću, Isaija Pantić danas je preminuo... Slomljenih srca, ponosni na njega, zahvalni Bogu što smo ga imali, vodili smo rat do poslednjeg daha i bili uz njega do poslednjeg časa... Odlazi kao junak, kao dečak koji je Boga čije je ime nosio u svom imenu, uvek nosio i u svom srcu i ceo život živeo po rečima proroka Isaije:” NE BOJ SE, JER SAM JA SA TOBOM, NE OSVRĆI SE PLAŠLJIVO, JER SAM JA TVOJ BOG” ISAIJA 41:10 Zbogom dragi naš Isaija!" -  napisao je Pantić! 

BONUS VIDEO 

Ljubiša Tumbaković ekskluzivno za ALO! o sukobu sa Lukom Jovićem!

 

Komentari (1)

miki

10.11.2019 18:27

Ne razumem. Sin mu umro pre pola sata a on kaci objave po internetu!!!! Covek debil!