Kafu
AP Photo/Leo Correa
Kafu

AP Photo/Leo Correa

Kafu, Foto: AP Photo/Leo Correa

Čuveni 49-godišnji Brazilac Kafu pre dva meseca izgubio je sina. Danilo Felisijano de Moraes preminuo je u 30. godini. Prema brazilskim medijima, doživeo je srčani udar igrajući fudbal.

PROČITAJTE JOŠ:

Požalio se da se ne oseća dobro nakon desetak minuta igre u dvorištu porodične kuće u Sao Paulu. Otišao je u bolnicu, gde je ubrzo preminuo, a vest je potvrdio Kafuov bivši saigrač i prijatelj Paulo Serhio.

Kafu je sada prvi put izašao u javnost nakon teškog životnog šoka i ispričao kako se danas oseća. Svoju priču ispričao je za portugalski "Rekord".

"Imali smo zakazanu utakmicu sa prijateljima. Igrali smo sa prijateljima pet na pet, a Danilo je bio u istoj ekipi kao i ja. Na pauzi je izašao, a ja sam nastavio da igram i tri minuta kasnije primetio da se nešto događa pored terena. Izašao sam da vidim šta je u pitanju i video sam sina kako leži na travi", rekao je Kafu za "Rekord" pa dodao:

"Uspaničio sam se jer je i ranije imao problema sa srcem. Pozvali smo hitnu pomoć i rekli su da stižu za deset minuta. Znao sam da ne možemo da čekamo, stavio sam ga u automobil i za pet minuta smo bili u bolnici. Stanje mu se pogoršalo, doktori su ga pokušali oživeti na puno načina. Nakon sat i po borbe pozvali su me nasamo, a ja sam rekao: Ne morate mi ništa reći, znam. Nakon toga sam ustao, zaplakao i molio Boga da mi ne uzme dete", opisao je Kafu.

Kafu

AP Photo/Ivan Sekretarev

Kafu, Foto: AP Photo/Ivan Sekretarev

Njegov život nakon smrti sina postao je težak. Više ne ide na teren na kojem ga je izgubio.

"Pokopati dete je nešto što nikom ne želim. Svakih pet dana mu idem na grob i još uvek ne mogu da shvatim šta se dogodilo. Nisam još skupio hrabrosti da uđem u njegovu sobu. Više ne idem ni na teren gde se sve dogodilo", rekao je pa dodao:

Predviđali su mu bolju karijeru od omalenog Argentinca, a onda je usledio vrtoglav pad koji ga umalo doveo do ZVEZDE! (FOTO/VIDEO)

Krkić je debitovao za Barselonu 16. septembra 2007. godine! Bojan Krkić, Foto: EPA/Albert Olive Bojan Krkić Peres je ušao kroz velika vrata fudbalske scene, sa skoro 900 postignutih golova postao je najbolji strelac u istoriji "La Masije", omladinske škole Barselone!

"Ne mogu da vam objasnim kakav je to osećaj dok bacaš zemlju na leš vlastitog sina, znajući da se on više nikada neće vratiti. Plačem dok vozim. Pozovem prijatelje samo da se isplačem. Plačem, plačem i plačem. Plač je jedino šta izlazi iz mene", zaključio je Cafu.

BONUS VIDEO:

Filip Stevanović: Za ovo sam radio od prvog treninga, želim još mnogo utakmica u dresu Partizana