Šakira
Twitter/FC Barcelona
Šakira, Foto: Twitter/FC Barcelona

Barselona objavljuje dokumentarac o reakcijama iza kulisa na utakmice ove ekipe, pripremaju pravi mali poklon za svoje navijače. Međutim, iz nekog bizarnog razloga trejler za dokumantarac pokazuje Šakirinu reakciju na meč Barse sa Liverpulom iz prošle sezone.

PROČITAJTE JOŠ:

Na Tviter profilu kluba je trejler u kom supruga Đerara Pikea i njena deca gledaju polufinale Lige šampiona protiv Liverpula. Ova utakmica se pamti po dramatičnom preokretu Liverpula, pošto je u prvom meču izgubio sa 3:0, a zatim na Enfildu uzvratio vatru i pobedio španskog velikana rezultatom 4:0.

Jasno je da je Šakira uznemirena budući da njen suprug zajedno sa ekipom gubi "dobijen meč", ali pitanje je zašto je ovo deo trejlera i da li bi navijači Barselone želeli da ponovo prolaze kroz ove teške momente.

Ono što se dogodilo na Dejvis kupu je sramota za tenis, Srbin nije ni za trenutak oklevao da se žustro izjasni!

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 21.11.2019. 10:40 Kanađani su se propisno obrukali. Novak Đoković, Foto: Youtube/Sport Klub Jedna velika sramota za tenis na Dejvis kupu ne prestaje da bude glavna tema medija. Teniseri Kanade izazvali su veliku kontroverzu predajom meča na Dejvis kupa, koju je prokomentarisao i Novak Đoković.

Ipak, mora se priznati, i najteži momenti lakši su uz Šakiru.

BONUS VIDEO:

Mlađan Šilobad ekskluzivno za ALO! posle pobede Partizana i prolaska u top 16!