PORTUGALAC NA STUBU SRAMA Pokrenuta je istraga protiv Ronaldovog brata: Razlog je potpuno bizaran!

Hugo Dinarte Aveiro, poznatiji kao brat Kristijana Ronalda, upao je u velike probleme sa zakonom zbog svog ilegalnog biznisa.

Kristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldo, Foto: Instagram.com/Cristiano Ronaldo

Italijanski mediji pišu kako je Aveiro pod istragom zato što je na crnom tržištu prodavao posebne Adidasove dresove koji su zapravo trebali da budu uništeni.

Brat Kristijana Ronalda, megapopularnog fudbalera koji svake godine zaradi stotine miliona od fudbala, marketinga i ostalih delatnosti, švercovao je dresove, čak 13 hiljada.

Njegova kompanija Musara sada se nalazi u velikim problemima jer je preprodavala dresove koje je torinska kompanija Pegaso napravila sa posebnim CR7 logotipovima koji su koštali oko 500 hiljada evra.

Musara je nakon nekog vremena utvrdila da nikad nije odobrena proizvodnja dresova i tražila da joj se svi spomenuti dresovi vrate po ceni od 4 dolara kako bi ih uništila.

Do problema je došlo kada su iz Pegasa ugledali iste dresove u muzeju Kristijana Ronalda, gde su se prodavali za 40 evra po komadu. Pegaso je sve prijavio i uložio tužbu protiv firme Ronaldovog brata.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi