Poketino, Zvezda
EPA
Poketino

EPA Panagiotis Moschandreou

Poketino, Foto: EPA Panagiotis Moschandreou

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino ostao je zapanjen koliko je nesreće u samo jednom trenutku pretrpeo njegov tim u meču sa Brajtonom.

Brajton je u trećem minutu posle nezgodnog centaršuta poveo sa 1:0 u meču osmog kola Premijer lige, a Ugo Loris, golman Pevaca se tom prilikom i teško povredio.

PROČITAJTE JOŠ:

- Teško je oceniti ekipu... Rano smo primili gol i ostali bez kapitena, to je bio strašan udarac za ekipu. Nismo nakon toga mogli da se podignemo i nismo igrali dobro, razočarani smo zbog toga. Čestitam Brajtonu na rezultatu i bodovima, ali veliki uticaj i emotivni i igrački Ugova povreda. Tražili smo neka rešenja u drugom poluvremenu, ali nismo bili ni blizu da promenimo dinamiku utakmice - rekao je Poketino posle meča.

Njegov tim je do kraja poražen sa 3:0, a već neko vreme je u rezultatskoj krizi pošto je u Ligi šampiona remizirao sa Olimpijakosom iako je vodio 2:0, a onda je pretrpeo horor poraz od Bajerna 2:7 na svom terenu.

Totenhem - Brajton

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Totenhem - Brajton, Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

- Jasno je da su navijači, igrači i stručni štab razočarani. Pre nekoliko meseci smo bili na vrhu, sada moramo da ostanemo zajedno i da nađemo rešenje, volimo klub i moramo da nastavimo dalje - objasnio je Poketino koji je dodao i da će klub tek obavestiti javnost o težini Lorisove povrede.

Smatra da je 99 posto trenera imalo takvu situaciju u karijeri, ali je za njegov Totenhem ovo prvi put da ovako loše igra i sve u toku iste nedelje.

Seks afera sa poznatom političarkom o kojoj se i danas priča, srpski zlatni odbojkaš sve otkrio! (FOTO)

AUTOR: Telegraf/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 05.10.2019. 17:04 Bilo je simpatično. Aleksandar Atanasijević, Foto: EPA/Yoan Valat Zlatni srpski odbojkaš, Aleksandar Atanasijević, bio je jedan od najzaslužnijih za trijumf Orlova na Evropskom prvenstvu. On je nakon velikog uspeha otkrio neke detalje koji su mnoge zanimali.

- Reprezentativna pauza je dobra stvar trenutno, da probamo da se oporavimo i stavimo razne ideje na sto i nađemo rešenja - zaključio je Poketino.

Inače, njegov Totenhem će protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona igrati baš posle reprezentativne pauze i to u Londonu 22. oktobra od 21 sat.

BONUS VIDEO:

Ekskluzivno za Alo Uroš Kovačević o čestitkama koje je dobio za osvajanje Evropskog prvenstva!

 

Komentari (1)

kraljevčanin

05.10.2019 23:06

Nikad se ne treba radovati tuđim problemima pa makar i išli na ruku zvezdi. Moja poruka ovom novinaru koji je ovo napisao je da ipak treba da zadrži bar malo dostojanstvo i ne likovati na tuđe muke i probleme... nek pobedi bolji to je uvek bila parola svakog sportskog događaja a ne da neko dođe slomljen pa da ga neko takvog dokusiri...