STIL, ELEGANCIJA I DRUŽENJE NA JEDNOM MESTU Pogledajte novi Zvezdin projekat koji će vas oduvati sa nogu (FOTO)

Fudbalski klub Crvena zvezda pokreće projekat "Zvezda VIP Lounge" koji će biti aktivan na svim prvenstvenim utakmicama Linglong Superlige Srbije. To je novo mesto okupljanja navijača koji imaju kupljenu kartu za VIP galeriju.

VIP Lounge - Crvena zvezda
VIP Lounge - Crvena zvezda, Foto: FK Crvena zvezda

Marakana uveliko postaje glavno mesto okupljanja. Novi projekat koji je naš klub pokrenuo pod nazivom "Zvezda VIP Lounge"" ima za cilj druženje navijača.

Prvo druženje zakazano je već za nedelju kada je na programu večiti derbi. Biće to mesto ispunjeno mnogim zanimljivim, zabavnim i sadržajnim programom. Gledaoci sa kupljenom kartom za VIP galeriju, kao i sponzori kluba sa mestima za istu ložu će moći da uživaju sve benefite koje će im ponuditi "Zvezdin VIP Lounge".

VIP Lounge - Crvena zvezda
VIP Lounge - Crvena zvezda, Foto: FK Crvena zvezda

U VIP Lounge baru možete se družiti sa domaćinima, legendama kluba kao i prvotimcima koji nisu na terenu. Takođe, biće organizovane nagradne igre u kojima možete pogađati tačan rezultat utakmice koja se taj dan bude igrala na stadionu “Rajko Mitić”, a pobednik će dobiti dres sa potpisima naših prvotimaca. U "Zvezda VIP Lounge" moći ćete da se okrepite posluženjem u vidu hrane i pića.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi