Fudbalerke Breznice
ŽFK Sloga
Fudbalerke Breznice

ŽFK Sloga

Fudbalerke Breznice, Foto: ŽFK Sloga

* Ovo je bilo četvrto izdanje Međunarodnog turnira prijateljstva u organizaciji ŽFK Sloga iz Zemuna

* Sloga iz Zemuna je prvi registrovan ženski fudbalski klub na teritoriji Jugoslavije

* Osnovan je 15.06.1969. godine

Četvrtog, poslednjeg dana Međunarodnog turnira prijateljstva u organizaciji ŽFK Sloga iz Zemuna na programu su bili mečevi za plasman. U planu je bilo da se na igralištu FK Zvezdara odigraju mečevi za treće mesto, kao i veliko finale. U poslepodnevnom terminu u borbi za bronzano odličje sastale su se drugoplasirane ekipe u grupama SFK 2000 Sarajevo i ŽFK Breznica iz Pljevalja.

Nakon 90 minuta igre rezultat je bio nerešen 1:1, da bi nakon izvođenja jedanaesteraca crnogorski predstavnik stigao do treće pozicije i bronzane medalje. U večernjem terminu u borbi za trofej trebale su da se sastanu ŽFK Crvena zvezda i domaćin zemunska ŽFK Sloga.

PROČITAJTE JOŠ:

Crveno - bele „Vučice“ su i izašle na zagrevanje pred meč kada je nad Beogradom započela velika oluja praćena munjama i gromovima koji su parali nebo, dok je kiša lila u tolikoj količini da je nakon samo par minuta bilo jasno da uslova za odigravanje meča nema. U dogovoru predstavnika oba kluba odlučeno je da se meč odloži i naknadno zakaže u nekom drugom terminu.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović bez dlake na jeziku o devojkama i ženidbi!

 

Komentari (1)

zlatko

29.07.2019 05:31

ŽFK Sloga bila je jedna od najjačih ekipa u bivšoj Jugi u vreme kada su igrale Dunja Boba Snežaa i ostale devojke ćijih imena nemogu da se setim nažalost