Kristijano Ronaldo
Matrixpictures via AP
Kristijano Ronaldo

Matrixpictures via AP

Kristijano Ronaldo, Foto: Matrixpictures via AP

Nedavno je Okružno državno tužilaštvo u Klarku (SAD) donelo odluku da neće podneti tužbu protiv Ronalda jer "tvrdnje o seksualnom napadu ne mogu biti dokazane izvan razumne sumnje".

Mesi, Ibrahimovi' i Kvaljarela konkurenti za gol godine!

AUTOR: B92/V.Ž. DATUM I VREME: 19.08.2019. 21:46 - 19.08.2019. 21:58 Na listi nominovanih nalaze se i tri dame Lionel Mesi, Foto: EPA-EFE/ANDREU DALMAU Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) saopštila je listu od 10 kanidata za nagradu „Ferenc Puškaš", koja se dodeljuje strelcu najlepšeg gola u godini. AUTOR: Kurir/V.Ž. DATUM I VREME: 19.08.2019.

Slučaj Ronaldo - Majorga još traje - dokumenti do kojih su došli američki mediji pokazuju da je Portugalac priznao da je 2010. godine platio devojci 375 hiljada dolara kako sa optužbama o silovanju ne bi izlazila u javnost.

Svetski mediji su i ranije javljali da je postojao dogovor i ugovor o ćutanju, ali sada se prvi put pojavljuje i pisani trag da je došlo do isplate novca.

Kristijano Ronaldo

Matrixpictures via AP

Kristijano Ronaldo, Foto: Matrixpictures via AP

Nakon što se pojavio dokument kojim se potvrđuje da Ronaldo platio Majorgi da ćuti, njegovi advokati su saopštili da je reč o isplati kojom se ne priznaje zločin, već da se na taj način izbegla medijska euforija, kakva je i nastala prošle godine.

Majorga tvrdi da je u junu 2009. Ronaldu jasno dala do znanja kako ne želi seksualni odnos, sa njim, ali da ju je on odvukao u spavaću sobu i silovao.

PROČITAJTE JOŠ:

Amerikanka je već 2009. podnela tužbu, da bi popustila pod pritiskom Ronaldovih advokata i pristala na vansudsku nagodbu. Na pitanje zašto je uzela novac i ćutala godinama, Majorga je navela kako je bila "uplašema zbog njegove slave i popularnosti". Tvrdi i kako se zbog svega odala alkoholu te da je često pomišljala na samoubistvo.

Kristijano Ronaldo

Matrixpictures via AP

Kristijano Ronaldo, Foto: Matrixpictures via AP

Majorgin advokatski tim najavio je da će uložiti žalbu i da će pokrenuti novi postupak.

BONUS VIDEO:

Alo! anketa: Pitali smo Beograđane koji košarkaš neće putovati na Mundobasket