MILOVAN ĐORIĆ ZA "ALO" O NOVOM SELEKTORU! Piksi je iznad trenutne situacije u FSS, on će gurati svoju priču!

Nekadašnji selektor Jugoslavije Milovan Đorić za "Alo" kaže da je Dragan Stojković Piksi idealan za poziciju selektora Srbije i da nije bitno kakva je trenutna situacija u Fudbalskom savezu Srbije jer je reč o čoveku koji je pre svega samostalan i koji će uspeti da izbori

Milovan Đorić
Milovan Đorić, Foto: Alo.rs

Situacija u Fudbalskom savezu Srbije nije bajna. Posle saslušanja predsednika Slaviše Kokeze u policiji, mnogo toga je u magli. Sve su jače glasine da su moguće promena u samom vrhu našeg fudbala. 

Paralelno sa tim naša reprezentacija je dobila novog selektora koji ima jako malo vremena da se pripremi za naredne kvalfikacija za Svetsko prvenstvo.

Većina fudbalskih sladokusaca se pita koliko će sve to da utiče na samu reprezentaciju.

Naš čuveni fudbalski stručnjak Milovan Đorić ističe da trenutna situacija u FSS ne bi trebalo toliko da utiče na Stojkovića jer je reč o samostalanom čoveku koji ume da se izbori sa situacijom.

Dragan Stojković Piksi
Dragan Stojković Piksi, Foto: Marko Metlaš

- Piksi je samostalan čovek i on je izvan situacije. On će gurati svoju priču i neće se osrvrtati na stvari koje se dešavaju okolo - kaže za "Alo" Milovan Đorić.

Takođe misli da ne vidi nijednog čoveka iz bilo kog srpskog kluba koji je dorastao pozicije predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

On još dodaje da su pred njim veliki zadaci i da na svom putu ne sme da omane.

- Boljeg selektora nismo mogli da dobijemo. Reč je o velikom fudbaleru koji se u međuvremnu ostvario kao trener. Pred njim je veliki posao. On nema puno vremena, a moraće i da napravi rezove u reprezentaciji - ističe Đorić.

Fudbalska reprezentacija Srbije
Fudbalska reprezentacija Srbije, Foto: Alo/Marko Metlaš

On dodaje da u ovoj situaciji novi selektor ne sme da omane.

-  On nema pravo na grešku. Mora da izabere prave ljude. Pre svega iskusne pomoćnike, a zatim i fudbalere. Verujem u njegov uspeh, ali čekaju nas jako teške kvalifikacije - zaključio je Đorić.

Dragan Stojković Piksi je stigao! Posle mnogo pokušaja, dugih pregovora i nekoliko neuspeha legenda je sela na vruću klupu "orlova". Ostaje da se vidi da li će slavni as obavljati samo funkciju pored terena, ili će njegov zadatak biti mnogo dublji. Možda je upravo Stojković pokretač promena i čovek koji će u narednom periodu donositi najvažnije odluke kada je reč o domaćem fudbalu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti

 • Korisnik: e2
  03/03/2021 - 08:38
  Ti si Đoriću najveće zlo srpskog fudbala. Priklanjaš se svakoj vlasti, a sinonim si za nameštanje i lažiranje. Odlazi iz srpskog fudbala.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi