Nikolas Domingez i Siniša Mihajlović (Bolonja)
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
Nikolas Domingez i Siniša Mihajlović (Bolonja)

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Nikolas Domingez i Siniša Mihajlović (Bolonja), Foto: EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Mihajlović je predstavnicima medija poručio i da će u četvrtaotići na čuveni Sanremo, gde će biti i Zlatana Ibrahimović.

"Zaista volim italijansku muziku, imam mnogo prijatelja pevača. Ali, idem dan posle utakmice pa ću verovatno utanjiti sa glasom i neću pevati dobro. Ali ću sigurno bolje pevati od Ibre", našalio se srpski strateg.

Velika pobeda nad Rimljanima je ipak bila u prvom planu.

"Odigrali smo odličan meč, inače ne bismo mogli da dobijemo. Posle penala koji je odbranio skorupski i gola koji je dao Mbaje bilo je nemoguće ne pobediti na ovom meču. Imali smo veći intezitet na terenu, pritisnuli smo ih visoko i imali dobru kontrolu kada lopta bila kod nas. Dobro smo počeli, pogrešili smo u nekom odlukama, ali generalno sam veoma zadovoljan učinkom. Nedostajalo nam je nekoliko važnih igrača, ali odigrali smo dobro i zasluženo pobedili".

Bolonja je na 11. mestu, sa čak 13 bodova više od narednog protivnika Kaljarija, koji je prvi ispod crte u opasnoj zoni.

"Mi smo tim koji želi da se nadigrava u svakoj utakmici. Često stvaramo dosta šansi, ali ne postižemo golove. Napred smo brzi i opasni u igri jedan na jedan, uvek se nadigravamo, a onda primamo golove iz nekih grešaka. Ali je ovaj put sve prošlo u redu. Imali smo dugo problema sa povredama, sada smo se gotovo svi oporavili i pokušavamo da uradimo ono što moramo. Videćemo gde ćemo biti na kraju, ali ako nastavimo ovako mislim da ćemo uskoro izboriti opstanak u ligi", rekao je Mihajlović.

PROČITAJTE JOŠ: