Petorica ključnih igrača povređeno, KO ĆE NA NEMAČKU I PORTUGAL?

V.Ž. | sport 2019-03-18 18:43:20 2019-03-18 18:43:20

Što se tiče prve utakmice, oni neće igrati, iako je taj meč, bez obzira na prijateljski karakter, veoma bitan, kaže selektor Mladen Krstajić

Masanori Jošida

Mladen Krstajić u problemu. "Orlovi" takođe. Bolnica u reprezentaciji Srbije pred prijateljski meč sa Nemačkom u serdu i početak kvalifikacija za EP i duel sa Portugalom u Lisabonu.

PROČITAJTE JOŠ:

- Stanje u igračkom kadru, iskren da budem, nije onakvo kakvo sam očekivao. Imamo problema što se tiče povreda, pre svega kapiten Kolarov neće biti u mogućnosti da nastupi u Nemačkoj u sredu. Matić neće biti spreman ni za Nemce ni za Portugal, jednostavno nije u najboljem stanju. Ljubomir Fejsa je posle povrede odigrao poslednju utakmicu 120 minuta i on će nas sačekati u Lisabonu u četvrtak. Dušan Tadić ima probleme sa primicačem. Filip Kostić je sinoć odigrao 86 minuta i žalio se na povredu zadnje lože i primicača i mislim da imamo i Mitrovića koji već par nedelja vuče povredu. Što se tiče prve utakmice, oni neće igrati, iako je taj meč, bez obzira na prijateljski karakter, veoma bitan, kaže selektor Mladen Krstajić.

Expand player
Pogledajte više